Logo
eesy_2100x1400_v2.jpg
eesy_2100x1400_v2.jpg

Få 10% i bonus hver måned med et eesy mobilabonnement

Bestil senest 2. juni og få første måned til 0 kr.!

Du kan få bonus på op til fem abonnementer. eesy bruger TDC NETs mobilnetværk, som er Danmarks bedste og op til 60% hurtigere end andre.

 

Få 10% i bonus hver måned med et eesy mobilabonnement

Bestil senest 2. juni og få første måned til 0 kr.!

Du kan få bonus på op til fem abonnementer. eesy bruger TDC NETs mobilnetværk, som er Danmarks bedste og op til 60% hurtigere end andre.

eesy_arme.png

Det får du som Coop-medlem hos eesy

Så længe du er medlem af Coop og har mobilabonnement hos eesy, får du 10% bonus HVER måned på dit abonnement. Køber du f.eks. Fri tale/fri data får du 17,90 kr. om måneden, svarende til en besparelse på 214,80 kr. om året!

Du kan få bonus på op til fem abonnementer.

Lige nu tilbyder eesy desuden første måned til 0 kr.! Bestil senest 2. juni 2021.

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil her"
  2. Anvend dit Coop-login i login-boksen
  3. Vælg hvor meget data, du vil have
  4. Klik på "Køb" og gennemfør købet

Med eesy får du altid fri tale. Og så får du også bonus på op til tre datadelingskort.

Du kan altid ringe til eesy på 7070 3333, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål.

eesy-image.jpg
Coop_bedste netværk.jpg

eesy. Bare mobil

Hos eesy skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld. Her får du det, du har brug for.

Der er gratis oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding, ingen musik, ingen streaming, og ingen overraskelser med småt. Det er eesy.

eesy er en del af Nuuday, som bruger Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC NET. Du får altså Danmarks bedste (og lynhurtige) forbindelse med eesy.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på coop.dk.

Din bonus overføres hver eneste måned, så længe du har abonnement hos eesy og er Coop-medlem. Bonus kan ses på din Coop-medlemskonto senest ved udgangen af efterfølgende måned. Din første bonus indsættes på din Coop-medlemskonto måneden efter, at dit nummer er flyttet til eesy, eller dit nye nummer er aktiveret.

Er du allerede eesy-kunde?
Er du allerede eesy-kunde og vil gerne have bonus på dit abonnement, skal du kontakte eesy og få tilknyttet dit Coop-medlemsnummer. Du kan ringe på 7070 3333 eller sende en mail til hey@eesy.dk.

Bemærk
Aftalen gælder kun til privat forbrug og til din egen husstand. Det er muligt at tilknytte op til 5 abonnementer pr. medlemsnummer.

Roaming og forbrug udover, hvad der er inkluderet i abonnementet, er ikke bonusgivende. Der gives ikke bonus bagudrettet.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte eesy her. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.