eesy_2100x1400_v2.jpg
eesy_2100x1400_v2.jpg

Lige nu: Få 500 kr. til Coop.dk og 10% månedlig bonus!

Brug koden COOP500 på eesy.dk/coop og få en voucher på 500 kr. til Coop.dk. Du får desuden 10% månedlig bonus på dit mobilabonnement og de første 2 måneder til halv pris. Bestil senest 13. april 2023.

Se vilkår for voucher nederst på siden. 

Lige nu: Få 500 kr. til Coop.dk og 10% månedlig bonus!

Brug koden COOP500 på eesy.dk/coop og få en voucher på 500 kr. til Coop.dk. Du får desuden 10% månedlig bonus på dit mobilabonnement og de første 2 måneder til halv pris. Bestil senest 13. april 2023.

Se vilkår for voucher nederst på siden.

Sådan gør du

  1. Tryk på knappen "Bestil her"
  2. Vælg hvor meget data, du vil have
  3. Klik på "Køb"
  4. Oplys dit Coop medlemsnummer
  5. Indtast koden COOP500 sidst i bestillingen og gennemfør købet.

Med eesy får du altid fri tale. Og så får du også bonus på op til tre datadelingskort.

Du kan altid ringe til eesy på 7070 3333, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål.

Din første bonus indsættes på din Coop-medlemskonto måneden efter, at du har betalt din første regning til eesy.

Coopdk Voucher Partnerfordele 1400X687
Coop_bedste netværk.jpg

eesy. Bare mobil

Hos eesy skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld. Her får du det, du har brug for.

Der er gratis oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding, ingen musik, ingen streaming, og ingen overraskelser med småt. Det er eesy.

eesy er en del af Nuuday, som bruger Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC NET. Du får altså Danmarks bedste (og lynhurtige) forbindelse med eesy.

eesy_arme.png

Det får du som Coop-medlem hos eesy

Så længe du er medlem af Coop og har mobilabonnement hos eesy, får du 10% bonus HVER måned på dit abonnement.

Du kan få bonus på op til fem abonnementer.

Partnerside Modul 5G

Få lynhurtig 5G mobilnet med eesy

Som kunde hos eesy er det muligt at tilgå 5G netværket, hvis du har et abonnement med fri data, en 5G klar mobil og er i nærheden af en 5G mast. eesy dækker lige nu 98,4% af Danmark med hurtigt og stabilt 5G, da de kører på TDC NETs mobilnet. Med 5G får du højere hastigheder og mindre forsinkelse, når du bruger din mobildata.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på coop.dk.

Din bonus overføres hver eneste måned, så længe du har abonnement hos eesy og er Coop-medlem. Bonus kan ses på din Coop-medlemskonto senest ved udgangen af efterfølgende måned. Din første bonus indsættes på din Coop-medlemskonto måneden efter, at du har betalt din første regning til eesy.

Coop.dk voucher
Tilbuddet gælder nye kunder, der benytter koden COOP500 og bestiller et abonnement på eesy.dk/coop senest den 13. april 2023 eller så længe lager haves. Maks. 1 voucher pr. husstand om året. Gælder ikke ved oprettelse af nyt nummer. Voucheren fremsendes på mail efter udløb af fortrydelsesretten, og når nummeret er flyttet til eesy. Voucherens værdi kan ikke deles op eller veksles til kontanter, og den kan kun bruges én gang. Voucheren kan indløses indtil 31/8 2023.

Er du allerede eesy-kunde?
Er du allerede eesy-kunde og vil gerne have bonus på dit abonnement, skal du kontakte eesy og få tilknyttet dit Coop-medlemsnummer. Du kan ringe på 7070 3333 eller sende en mail til hey@eesy.dk. Som eksisterende eesy-kunde kan du få 10% månedlig Coop bonus.

Bemærk
Aftalen gælder kun til privat forbrug og til din egen husstand. Det er muligt at tilknytte op til 5 abonnementer pr. medlemsnummer.

Roaming og forbrug udover, hvad der er inkluderet i abonnementet, er ikke bonusgivende. Der gives ikke bonus bagudrettet.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte eesy her. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.