Salene Coop 01 2000X500
Salene Coop 01 2000X500

Få 15% bonus på populære forestillinger i Glassalen og Koncertsalen i Tivoli.

Få 15% bonus på populære forestillinger i Glassalen og Koncertsalen i Tivoli. 

Her på siden får du et overblik over alle forestillinger du kan optjene bonus på som Coop Medlem.

Sådan får du bonus på Tivoli Forestillinger

1. Klik på knappen "Køb billetter"

2. Vælg hvilken dag du ønsker at se forestillingen

3. Vælg priszone, pladser og antal billetter

4. Accepter forretningsbetingelser og tryk på fortsæt 

5. Log ind eller opret profil.

6. Indtast dit Coop medlemsnummer

7. Klik på køb nu og følg købsflowet

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

22.11 NK Coop 2000X2000px 01
22.10 Hakkebakkeskove Coop 2000X2000px 01

Gensyn med Dyrene i Hakkebakkeskoven i Tivoli  

Hakkebakkeskoven er fuld af forskellige dyr. Klatremusen, der elsker musik; Harepus, der bager kager; Den rare Bamsefar; og den lille Skovmus, der bare gerne vil have, at alle er gode venner. Dyrene lever i fordragelighed under skovens love. Men noget truer freden. Mikkel Ræv elsker at spise sine naboer og kun ved at holde sammen – forskelle til trods – kan skovens øvrige dyr klare skærene.

Dyrene i Hakkebakkeskoven handler om nogle af livets største temaer: Om at holde sammen, passe på hinanden – og se styrken i vores forskelligheder. Men selvom temaerne er store, er Pelle Koppels opsætning legende let, humoristisk og fuld af små musikalske mesterværker.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.

Læs mere om forestillingen her

Tivolirevyen vender tilbage

Med Lisbet Dahl i spidsen og James Price som kapelmester vender Tivolirevyen nu tilbage med et brag af et show i Tivoli i sommeren 2023, hvor du godt kan tage dine veltrænede lattermuskler med.
Tivolirevyen har det hele og byder på skarp satire, højt humør og imponerende parodier kombineret med skuespil, sange og politiske viser. Det bliver festligt og fornøjeligt i et show, der både består af stolte traditioner og fornyelse.

Glæd dig til at opleve Lisbet Dahl og James Price sammen med de erfarne revyskuespillere Andreas Bo og Carsten Svendsen samt revydebutanterne Linda P. og dansk teaters nye unge stjerne, Nicolai Jørgensen, når de sammen indtager Glassalen fra den 1. juni 2023.

Velkommen til revy, som du kender og elsker den.

Læs mere om Tivolirevyen her

22.11 Tivoli Revyen 2023 Coop 2000X2000px
22.11 Snedronningen Coop 2000X2000px 01

Repremiere på Snedronningen 

I julen 2023 vender Snedronningen tilbage til Tivolis Koncertsal for 3. gang.

”Se så! nu begynder vi.” Sådan starter eventyret om Snedronningen, som H.C. Andersen skrev tilbage i 1845. Snedronningen handler om børnene Gerda og Kay, der pga. af splinten fra et forhekset spejl må gå så grueligt meget igennem, før alt bliver godt. Den iskolde Snedronning får nys om splinten i Kays øje og får ham kidnappet. Hvad hun ikke har tænkt på er, at den unge modige Gerda beslutter sig for at befri sin ven og begiver sig ud på en eventyrlig og farefuld færd. På rejsen kommer hun forbi magiske haver og møder både prinser og røvere. Undervejs træffer hun nogle skæbnesvangre valg, før hun når frem til sin ven Kay i Snedronningens palads.

Dronning Margrethe er den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land. Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder. Eventyret er blevet bearbejdet af Camilla Hübbe, der har skrevet forestillingens libretto. Med over 30 dansere, balletbørn og levende musik i Tivolis Koncertsal mødes både dans, musik og ballet i en poetisk fortælling for hele familien.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres senest måneden efter billetterne er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online.  

Bemærk
O
ptjening af Coop-bonus kan ikke kombineres med andre rabatter.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.