Logo
121856_SDS_Grafik_Partnersite_Topbanner_ART01_FW.png
121856_SDS_Grafik_Partnersite_Topbanner_ART01_FW.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Få 10% bonus hos Super Dæk Service

Du får bonus på dæk og autoreparationer. 

Få 10% bonus hos Super Dæk Service

Du får bonus på dæk og autoreparationer. 

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Find afdeling" og find dit nærmeste Super Dæk Service værksted.

2. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer ved betaling.

 

121856_SDS_Grafik_Partnersite_Billede1_2000x2000.png
121856_SDS_Grafik_Partnersite_Billede2_2000x2000.png

Det får du som Coop-medlem hos Super Dæk Service

Som Coop-medlem får du service af din bil og gode priser på kvalitetsdæk.

Super Dæk Service har mere end 60 autoværksteder og dækcentre i hele landet, og sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier, samt udfører olieskift, serviceeftersyn og andet mekanisk arbejde på biler.

Følg Super Dæk Service her

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, du har betalt hos Super Dæk Service (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk
Aftalen gælder for person- og varebiler op til 3.000 kg. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er oplyst korrekt. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Super Dæk Service. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.