Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har lukket for sæson 2019
Parken åbner igen den 2. maj 2020, hvor vi igen kan tilbyde Coop-medlemmer 10% bonus på billetter.
orkanen_750x656.jpg
ZuBGXA1w.jpeg
lynet_750x656.jpg (1)
riverrafting_750x656.jpg (1)
Motorbøllen.jpg (1)
750x450px_bedsteforaeldre_2019-2.jpg
lynet_750x656.jpg

Om Fårup Sommerland

Tæt på stranden i Blokhus og Løkken og alligevel helt ude i skoven finder man forlystelsesparken Fårup Sommerland.

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde og sjove aktiviteter for hele familien. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle forlystelser gratis. Som Coop-medlem får du 10% bonus, når du køber 1- eller 2-dages billetter online.

Læs mere om Fårup Sommerland her.

T6wnMWNQ.jpeg

Danmarks sjoveste vandland

Aquaparken er et badeland for hele familien. Det store badeland byder på et hav af sjove forlystelser til vandhunde i alle aldre.

Så på med badetøjet og hop ned i et af de mange bassiner i Danmarks største badeland!

Følg Fårup Sommerland her

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du b.la. attraktive medlemsrabatter, og bonus når du handler”

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

BONUS

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Bemærk 

Fårup Sommerland har lukket for sæson 2019. Parken åbner igen den 2. maj 2020, hvor Coop-medlemmer igen kan få 10% bonus på billetter købt online hos Fårup Sommerland.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Hvis du har spørgsmål omkring billetter til Fårup Sommerland eller til bestillingen, så skal du kontakte Fårup direkte. Find kontaktoplysninger her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

FORBEHOLD

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her