23115 Coop Partnerside 2000X500
23115 Coop Partnerside 2000X500

Lige nu kan du bestille grøn strøm fra OK og få 500 kr. i velkomstbonus.


Som Coop medlem får du også 40 kr. i årlig bonus, så længe du er elkunde hos OK. Hos OK slipper du for forudbetalinger og betaler bare månedsvis for den strøm, du bruger. Det er grøn strøm med et smil.

Velkomstbonus på 500 kr. fås ved bestilling af Grøn El fra OK. Tilbuddet gælder til og med d. 16. januar 2024 og er kun for nye OK elkunder, der ikke har haft el hos OK de seneste 12 måneder. Bindingsperioden er 6 måneder.

Lige nu kan du bestille grøn strøm fra OK og få 500 kr. i bonus.

Som Coop medlem får du også 40 kr. i årlig bonus, så længe du er elkunde hos OK.  Hos OK slipper du for forudbetalinger og betaler bare månedsvis for den strøm, du bruger. Det er grøn strøm med et smil.

Velkomstbonus på 500 kr. fås ved bestilling af Grøn El fra OK. Tilbuddet gælder til og med d. 16. januar 2024 og er kun for nye OK elkunder, der ikke har haft el hos OK de seneste 12 måneder. Bindingsperioden er 6 måneder.

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil el her".

2.  Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer i formularen, når du bestiller, for at få bonus.

3. Din årsbonus på 40 kr. overføres én gang om året, pr. 12 måneders levering af el fra OK, og kan ses på din medlemskonto senest ved udgangen af efterfølgende måned.

Du kan også ringe til OK på 70 10 20 33, hvor deres salgsteam sidder klar til at betjene dig døgnet rundt – også hvis du bare har et spørgsmål eller to.

Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer ved bestilling.

Du kan også bede OK, om at de skal ringe dig op.
Tryk her, hvis du ønsker at blive kontaktet af OK.

23115 Coop Partnerside 1000X500
Budskab1-tophistorie.jpg

Det er nemt og hurtigt at få grøn strøm hos OK – det tager kun 3 minutter. OK sidder klar til at hjælpe dig. 

Med grøn strøm fra OK får du garanti for, at dit strømforbrug er dækket af vedvarende energikilder. For eksempel fra danske vindmøller. 

Coop Partnerside USP El 2000X500
OK_kampange 4520730.png

Find din elpris med OK's elprisberegner

Ved hjælp af prisberegneren kan du selv regne ud, hvad du skal betale, hvis du bestiller el fra OK - med alt inkluderet.

Det eneste du skal gøre er at indtaste dit elforbrug, din adresse samt hvilken type el, du ønsker - så beregner OK din elpris.​​​​​​​​​​​

OK er fulde af Coop-bonus

OK Fulde Af Coop Bonus
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

For at få bonus skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i formularen, når du bestiller. Hvis du bestiller pr. telefon, skal du oplyse dit Coop-medlemsnummer i telefonen.

Din årsbonus på 40 kr. overføres én gang om året, pr. 12 måneders levering af el fra OK, og kan ses på din medlemskonto senest ved udgangen af efterfølgende måned. Den årlige bonus på 40 kr. gælder pr. medlem og ikke pr. bolig.

Velkomstbonus fås ved bestilling af Grøn El fra OK. Tilbuddet gælder til og med d. 16. januar 2024 og er kun for nye OK elkunder, der ikke har haft el hos OK de seneste 12 måneder. Bindingsperioden er 6 måneder.

Bemærk
Aftalen gælder kun til privat forbrug.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte OK. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.