Partnerfordele

Se hvad bonus er her

Partnervideo

FÅ BONUS HOS VORES PARTNERE

Alle
Bil & transport
Ferie & hotel
Hjemmet
Oplevelser
Træning

Du får 1% bonus hver måned. På bil-, hus-, ulykkes- og indboforsikring får du desuden 250 kr. i velkomstbonus + 5% ekstra bonus i de år, hvor du ikke har skader.

 

 

Få 5% i bonus måned efter måned på dit mobilabonnement og 100 kr. i velkomstbonus som ny kunde hos YouSee.

Få bonus på brændstof og bilvask hos OK i udvalgte uger. Du får 25 øre pr. liter og 5 kr. pr. bilvask i bonus.
Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår der er bonusuge hos OK.

 

 

Rejs med Bonus er et rejseunivers til dig, der er medlem af Coop. Book din næste rejse til hele verden og få 10% bonus på hotelophold og 5% bonus på pakkerejser. 

Rejs med Bonus er et samarbejde mellem Coop og det erfarne rejsebureau Atlantis Rejser.

 

Hurtigruten er kendt for at sejle langs den norske kyst. Få 5% i bonus på drømmerejsen med Hurtigrutens skibe, som har årelang erfaring med sørejser langs den smukke norske kyststrækning.

 

 

 

 

TUI er verdens største rejseselskab og udbyder rejser for alle i hele verden. Booker du 120 før afrejse, får du 5% i bonus.

Som medlem af Coop får du 20% rabat OG 10% bonus på produktkategorien CEWE FOTOBOG i hele april. På alle andre fotoprodukter fra CEWE får du 10% bonus.

 

NYHED! Skift til grøn el fra OK. Lige nu og frem til den 1. juni sparer du 25% på din rene elpris og får 250 kr. i bonus oven i.

 

 

 

G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed. Du får 1.500 kr. i velkomstbonus, 50% rabat på oprettelsen og 10% rabat på abonnementet, når du installerer en alarm fra G4S.

 

 

Flügger farver har ca. 160 butikker i hele Danmark. Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og
malerværktøj hos Flügger farver.

NYHED! Nu kan du også få 10% bonus i Flügger farvers online webshop.

 

 

Nyhed! Du får 100 kr. velkomstbonus og op til 105 kr. i årlig bonus, hvis du skifter til grøn strøm med Sol&Vind. Det tager kun 2 minutter at få aftalen hos SEAS-NVE.

 

 

Hvis du opvarmer hjemmet med naturgas, så husk at SEAS-NVE giver dig 100 kr. i velkomstbonus og 35 kr. i årlig bonus, når du opretter en naturgasaftale hos SEAS-NVE.

 

Med over 100 butikker i Danmark er Synoptik en af Danmarks førende optikere. Du får 10% i bonus på briller og solbriller og 2% i bonus på dit kontaktlinseabonnement.

 

Opvarmer du din bolig med naturgas? Så husk, at du får 120 kr. i årlig bonus, når du bestiller naturgas fra OK. Frem til den 1/6 kan du spare 20% på naturgas til fastpris.

 

 

Varmepumper er et godt alternativ til fyringsolie. Faktisk kan du spare op til 50% på din varmeregning, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en miljøvenlig varmepumpe fra OK. Du får 1.500 kr. i bonus ved køb af en varmepumpeløsning fra OK.

 

 

Fyrer du med olie, får du 75 kr. i bonus pr. 1.000 l fyringsolie, du bestiller fra OK. Når du bestiller fyringsolie hos OK, er du garanteret personlig og venlig levering af OK’s faste chauffør i dit område inden for fem dage.

NYHED! Som Coop-medlem kan du nu få 25% bonus på de to første leveringer af måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag.

Opgrader dit Coop-kort til et betalingskort fra Coop Bank, så får du automatisk 20% mere i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker. Dvs. 1,20% bonus resten af måneden, når du har handlet for mere end 500 kr.

 

 

Få 5% i bonus på rengøring gennem Happy Helper.

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder hos Tivoli. Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår næste kampagneperiode er.

Tivoli åbner parken den 1. maj.

 

Lalandia har feriecenter i både Billund og Rødby. Her kan du opleve alt fra badeland, skøjtehal til legeland. Du får 5% i bonus på alle ophold. 

 

Oplev Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 vilde dyr, mød livagtige dinosaurer og få sus i maven i Limpopoland i Knuthenborg Safaripark. Køb billetter med 20% bonus allerede nu og vær klar til at parken åbner d. 18. april. 

 

 

 

Få masser af action, fart og sjov for hele familien i LEGOLAND® Billund. Som Coop-medlem får du 30% i bonus på entrébilletter. Køb din billet allerede i dag og få bonus. LEGOLAND® åbner parken den 24. april.

 

 

 

Nyhed! Book en overnatning i Knuthenborg Camp i 2020 og få 10% i bonus. Parken åbner den 18. april 2020 - så book din overnatning allerede i dag. 

 

 

 

 

Fårup Sommerland har lukket for sæson 2019. Parken åbner igen den 2. maj 2020, hvor Coop-medlemmer kan få 10% bonus på billetter.

Danland har 28 feriecentre i Danmark, som er spækket med aktiviteter for hele familien. Du får 10% i bonus.

DanCenter har over 10.000 sommerhuse i alle typer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Du får 10% i bonus på sommerhus-udlejning.

 

Danhostel har 63 vandrehjem fordelt over hele Danmark - både i storbyen og i de mindre byer. Du får 10% i bonus på overnatningerne.

 

Kører I selv på ferie i Europa? Så får du og familien 4% i bonus på alle ophold hos Risskov Bilferie.

 

 

Overnatter du på hotel?
Hotels.com tilbyder millioner af hotelværelser til en skarp pris. Du får op til 8% i bonus.

Gratis afbestilling på de fleste bookinger.

 

Aftalen er ophørt pr. 6. februar 2020. Coop-medlemmer, som allerede er indmeldt i LOOP, vil dog fortsat optjene årsbonus så længe, de er medlem i LOOP.

 

 

 

Få 10% bonus på overnatning med morgenmad hos Severin. 

 

 

Få 10% i bonus på dæk og autoreparationer hos Super Dæk Service.

Få 100 kr. i bonus efter din tredje rengøring som Helper hos Happy Helper.