Op til 31% bonus på billetter til forlystelser

Uanset om du er til fart & action eller hygge & store isvafler, så får du bonus på billetter til nogle af de sjoveste forlystelsesparker som Coop medlem.

Find billetter med bonus, til din næste oplevelse lige her! 


Op til 31% bonus på billetter til forlystelser

Uanset om du er til fart & action eller hygge & store isvafler, så får du bonus på billetter til nogle af de sjoveste forlystelsesparker som Coop medlem. Find billetter med bonus til din næste oplevelse lige her!

 

Oplev LEGOLAND® 

I LEGOLAND® venter vilde sug i forlystelserne og masser af fantasifuld LEGO® leg!

Prøv tre awesome forlystelser i THE LEGO® MOVIE™ World, mærk suset gennem kongeborgen i Dragen, og flyv højt til vejrs i Flying Eagle.

Glæd dig til at give den gas i årets nyhed – den ultimative Build & Race-oplevelse i et drønsejt LEGO® Ferrari-univers fyldt med byggesjov og fart over feltet.

Tag på motormagiske eventyr i LEGOLAND i 2024!

 

Kom i påskestemning i Tivoli fra d. 22. marts - 2. april. 

Duftende hyacinter, 20.000 påskeliljer og farverige påskeæg fylder Haven, når vi fejrer Påske i Tivoli.

Vi skyder det hele i gang med et farvebrag af et Åbningsfyrværkeri, og med bløde påskelam, lækre forårsfristelser, flotte påskedekorationer og sus i forlystelserne er der underholdning for hele familien.

Vi glæder os til at se dig i den blomstrende forårshave!

Tivoli altid som aldrig før.

 

WOW PARK Billund

GIGANTEN - Årets vildeste nyhed! Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn.

WOW PARK er en kæmpestor lege- og forlystelsespark i Billund på et areal svarende til ca. 40 fodboldbaner, hvor du blandt andet kan prøve de 3 vide rutsjebaner: Lynet, Spiralen og SKOVRACEREN!

Du får 70 kr. i bonus pr. billet til parken i Billund (31%).

WOW PARK Skjern

WOW PARK Skjern er en stor lege- og forlystelsespark i skoven.

I WOW PARK kan hele familien boltre sig i trækronerne, i skovbunden og under jorden!

Leg i 10 meter høje trætophytter, rutsj ned i fuld fart, og løb fra træ til træ i de sjove hængebroer. Hop løs i store net med kæmpebolde eller tag en vild tur i slynger og svævebaner.

Du får 50 kr. i bonus pr. billet til parken i Skjern (24%).

 

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?