LEGOLAND®

LEGOLAND® har lukket for sæson 2019
750x656px_app_legoland.png (1)
LLB_2000x2000px.jpg

DET FÅR DU SOM COOP-MEDLEM HOS LEGOLAND®

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag? I får oplevelser for alle sanser, høje grin og kuldegysende spænding, mens den uheldige betjent forsøger at fange forbryderen i den helt nye LEGO City 4D-film.

Køb dine billetter til LEGOLAND® i gennem Coop og få 30% i bonus. Bonus, som du kan betale med i Coops butikker og på coop.dk.

bonus-250.gif

Eksempel på bonus

Hvis I f.eks. er en familie på fire personer (to voksne og to børn), får I hele 474 kr. i bonus sat ind på jeres medlemskonto. 

Bonus, som I kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk

Følg Legoland her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

BEMÆRK

LEGOLAND® har lukket for sæson 2019. Det er derfor ikke længere muligt for Coop-medlemmer at få bonus på billetter købt online hos LEGOLAND®.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND®info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her