LEGOLAND®

30% bonus på billetter i LEGOLAND®
Du får 30% bonus på både børne -og voksenbilletter
750x656px_app_legoland.png (1)

DET FÅR DU SOM COOP-MEDLEM HOS LEGOLAND®

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag?

Kom indenfor i en eventyrverden i LEGOLAND®: Oplev årets nyhed, Battle of The Brick - et storslået riddershow med levende heste og modige riddere, der har brug for jeres hjælp, så de kan vinde det eftertragtede LEGO® trofæ. Ingen ved, hvordan turneringen ender…

I får oplevelser for alle sanser, høje grin og kuldegysende spænding, mens den uheldige betjent forsøger at fange forbryderen i den helt nye LEGO City 4D-film.

Selvfølgelig kan I få sæsonens største grinetur i rutsjebanerne (pssst: Har I prøvet ”Flying Eagle”?), mærke suget i maven - og de våde bukser – i LEGO Canoe, slås med ninjaerne i LEGO NINJAGO® The Ride eller se det hele lidt fra oven i LEGOTOP®. Der er garanti for rundtosserier i Kålormen og for kuldegysninger i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag i LEGOLAND slutter med en hyggetur i Miniland. Lad eventyret begynde!

Køb dine billetter til LEGOLAND® i gennem Coop og få 30% i bonus. Bonus, som du kan betale med i Coops butikker og på coop.dk.

LLB_2000x2000px.jpg (1)
LLB-2019_BOTB-2000x2000px.jpg

Træd ind i eventyret med LEGOLAND®

Lad slaget begynde og oplev årets nyhed – det nye riddershow Battle of the Brick!

Battle of the Brick er begyndt!

Lad trompeterne gjalde over land og sø. Kongen har sendt bud efter rigets mægtigste riddere til et hæsblæsende slag om det eftertragtede LEGO® trofæ.

Gør jer klar til højlydte vrinsk fra levende heste, lansekamp og akrobatiske tricks, når showet folder sig ud på Eventpladsen bag Polar Land. Nu er spørgsmålet, hvilken side I vælger, og om I vælger rigtigt.

Hjælp jeres ædle riddere frem til sejren med klapsalver og hep, men pas på… Battle of the Brick er slaget, hvor ingen ved, hvordan det ender – lad kampen begynde!

Ridderne sadler op til kamp hver dag fra d. 4. maj – 17. august klokken 13.00 og 15.00. I weekenden og højsæsonen også klokken 17.00.*

*Der tages forbehold for ændringer og aflysning i dagens program.

bonus-250.gif

Eksempel på bonus

Hvis I f.eks. er en familie på fire personer (to voksne og to børn), får I hele 474 kr. i bonus sat ind på jeres medlemskonto. 

Bonus, som I kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk

Følg Legoland her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

BEMÆRK

Der står en forkert gyldighedsdato på billetter købt fra LEGOLAND® med bonus. På billetterne står der under vilkårene, at billetterne kan bruges i perioden fra den 30/3 – 28/6 eller 12/8 – 3/11. Dette er en fejl. Billetterne er gyldig i hele perioden 29/05 - 03/11 og virker i hovedindgangen.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND®info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.