LEGOLAND®

Coop-Topbanner-1110x624px.jpg

Som Coop-medlem får du 30% bonus på entrébilletter til LEGOLAND®

LEGOLAND® åbner den 8. juni 2020.

Coop-LLB-03-1000px.jpg

FÅ MASSER AF ACTION, FART OG SJOV FOR HELE FAMILIEN I LEGOLAND® BILLUND

Myndighederne har givet grønt lys til at åbne LEGOLAND, og derfor er vi helt vildt glade for at kunne fortælle, at LEGOLAND åbner den 8. juni tom. d. 1. november 2020.

Find aktuelle åbningsdage og -tider her 

Når du er medlem af Coop, er det endnu sjovere at tage i LEGOLAND. Du får nemlig hele 30% i bonus på entréprisen.

Coop-LLB-04-1000px.jpg

Info om coronavirus

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte.

Der vil være skilte med informationer til vores gæster i LEGOLAND, men vi råder alle til at orientere sig i FAQ på LEGOLANDs hjemmeside om, hvordan man skal forholde sig før og under sit besøg i LEGOLAND. Af sikkerhedsmæssige hensyn vil nogle forlystelser være lukkede i starten, og man kan altid finde en opdateret oversigt i FAQ’en.

Coop-LLB-05-1000px.jpg

VIGTIGT - Billetter skal købes online, og gæster med Sæsonpas/fribilletter skal booke besøg

 

I forbindelse med åbningen af LEGOLAND beder vi alle vores gæster om at købe billet online før deres besøg. Det vil ikke være muligt at købe billet ved ankomst til LEGOLAND. Alle gæster med Sæsonpas/fribilletter skal reservere deres besøg inden ankomst. Vi åbner op for bookingen den 26. maj kl. 10.00.

LLB_2000x2000px.jpg (2)

The LEGO® MOVIE™ World åbner først i 2021

Åbningen af The LEGO® MOVIE™ World er udskudt til 2021. Desværre har coronakrisen betydet, at vores udenlandske leverandører ikke nåede at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem, og med det arbejde, der resterer, og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år.

Vi ved, at I havde glædet jer lige så meget som os, og vi beklager meget, at I må vente lidt endnu med vores store nyhed. Vi lover, at det hele er færdigt til 2021, og vi lover også, at det bestemt er værd at vente på.

Følg Legoland her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte LEGOLAND®info@legoland.dk eller 7950 1717. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Se www.LEGOLAND.dk for aktuelle åbningsdage og – tider.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her