Få op til 35% bonus hos Nanostone

Du får bonus på fliserens, træterrasserens, tagrenderens, tagrens, facaderens, Drystone system og græspleje.

Få op til 35% bonus hos Nanostone

Du får bonus på fliserens, træterrasserens, tagrenderens, tagrens, facaderens, Drystone system og græspleje.

Sådan gør du

1. Tryk på knappen ”Indhent dit tilbud med bonus”.
2. Indtast din e-mailadresse og dit Coop-medlemsnummer i formularen på siden, og udfyld herefter dine oplysninger på den udvidede formular.
3. Du vil herefter blive kontaktet af Nanostone, som vil give dig et tilbud med Coop-bonus.
4. Du kan også bestille din vedligeholdelsesopgave fra Nanostone på telefon 22 22 00 17. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer i telefonen.

Bemærk: Du får bonus på fliserens, træterrasserens, græspleje og Drystone system samt årlig service på rens af tag, tagrender og facader. Din bonus overføres til din Coop-medlemskonto måneden efter du har betalt din regning til Nanostone. Coop-bonus kan ikke kombineres med andre partnerfordele hos Nanostone.

Giv dit hus en udendørs makeover

Byd familien, bilen og gæsterne velkommen i et hjem, der stråler allerede ved første øjekast. 

Nanostone er specialister inden for flise- og træterrasserens, tag- og tagrenderens, facaderens og græspleje. Med 15 års erfaring i branchen tilbyder de en dokumenteret holdbarhed på deres produkter, og der tilbydes mulighed for garanti på alle løsninger.

Giv dit hus en udendørs makeover, og få misundelige naboer og et sundt og vedligeholdt hus.

Få renset terrassen

Dine fliser kan sagtens blive som nye igen. Der skal bare de rigtige produkter og den rette udførsel til. Nanostone har siden 2008 specialiseret sig inden for fliserens og imprægnering, og deres patenterede og danskudviklede imprægnering holder dine fliser rene i op til 15 år.

De hyggelige udendørsstunder på træterrassen er bedre uden alger. Nanostone tilbyder både en skumbehandling og en komplet rens af din træterrasse, så træet får gejsten tilbage til sæsonen.

Få 35% i bonus på fliserens og rens af din træterrasse.

Få en grøn og lækker græsplæne

Mærk årstiden under fødderne med en grøn og lækker græsplæne, der aldrig har haft det bedre. Nanostones professionelle græsplejere plejer og gøder din græsplæne i alle hjørner og kanter, og giver dig samtidig den nødvendige vejledning til at vedligeholde det grønne resultat.

Få 15% i bonus på græspleje.

Få en tør kælder med det smarte Drystone system

Forebyg skimmelsvamp og kom den opstigende kælderfugt til livs med det innovative Drystone system. Drystone enheden monteres på væggen med kun 2 skruer. Med udgangspunkt i en teknologi kaldet elektromagnetisk polaritet, sender den lave lydbølger gennem væggen, og gør at vandet i væggen søger ned mod jorden. Kort fortalt, så holder den dine kældermure tørre. For din tryghed giver Nanostone både virkningsgaranti og 30 års produktgaranti. Systemet tilbyder app-styret fjernaflæsning, så du løbende kan følge udviklingen.

Få hele 25% i bonus på Drystone.

Professionel algebehandling, der fornyer tagets liv

Nanostone tilbyder både algebehandling og vedligeholdelse af dit tag samt rensning af tilstoppede og oversvømmede tagrender. Spar penge ved at forebygge frem for at reparere, når skaden er sket. 

Få 30% i bonus på tag- og tagrenderens ved en årlig serviceaftale  (bonussats er gældende fra 1/2 2024).

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, du har betalt din regning til Nanostone (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Du kan få bonus på følgende produkter:

 • Rens og imprægnering af fliser: 35% bonus (bestillinger foretaget i perioden 1/3 - 31/5 2024 udløser 30% bonus).
  Herefter mulighed for 10% bonus ved en årlig serviceaftale.*
 • Rens og imprægnering af træterrasser: 35% bonus (bestillinger foretaget i perioden 1/3 - 31/5 2024 udløser 30% bonus).
  Herefter mulighed for 10% bonus ved en årlig serviceaftale.* 
 • Græsplejepakker: 15% bonus (bonussats er gældende fra 1/2 2024)
 • Algebehandling af tag (med årlig serviceaftale): 30% bonus (bonussats er gældende fra 1/2 2024)
 • Tagrenderens (med årlig serviceaftale): 30% bonus (bonussats er gældende fra 1/2 2024)
 • Facaderens (med årlig serviceaftale): 30% bonus (bonussats er gældende fra 1/2 2024)
 • Drystone system: 25% bonus

*Tilbuddet om 10% bonus på serviceaftale på flise- og terrasserens gælder kun for nye kunder med Coop-medlemskab og ikke eksisterende servicekunder hos Nanostone.

 

Bemærk
Tilbuddet kan ikke kombineres med andre partnerfordele hos Nanostone.

Der tages forbehold for prisændringer.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til produkter eller lignende, bedes du kontakte Nanostone på tlf. 2222 0017. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer og medlemmer af dennes husstand.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.