4% bonus på alle ophold
med Risskov Bilferie

4% bonus på alle ophold
med Risskov Bilferie

Sådan får du bonus hos Risskov Bilferie

  1. Tryk på knappen "Bestil her" og book dit ophold.

  2. Indtast dit medlemsnummer sidst i bookingprocessen i feltet "Coop medlemsnummer" efter du har indtastet navn og adresse. 
Du kan også ringe til Risskov Bilferie på telefon 70 22 77 17, husk at oplyse koden Coop og dit medlemsnummer.
Du får bonus på alle bookinger, også Special Offers, Vild Offers og udsalg. Bonus overføres måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned)

Sæt hverdagen på pause

Trænger I til kvalitetstid, hvor der er plads til afslapning, forkælelse og samvær? Risskov Bilferie har et alsidigt udbud af weekendophold med noget at byde på for enhver smag. 

Book f.eks. en af Risskov Bilferies billige weekendophold og kom væk fra hverdag, madpakker og sure pligter. 

Gør som over 275.000 andre gør hvert år - køb din næste ferie hos Risskov Bilferie!

 

Det får du som Coop-medlem hos Risskov Bilferie

Risskov Bilferie tilbyder weekendophold og miniferie samt en lang række andre typer af ophold.

Du kan vælge mellem alt fra storbyferie og sommerferie til skiferie, familieferier, spa og wellnessophold samt slotsophold og kroferie.

Som Coop-medlem får du 4% bonus på ALLE ophold. Du skal blot huske at skrive dit Coop-medlemsnummer sidst i bookingprocessen i feltet "Coop medlemsnummer".

God ferie.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Du får bonus på alle bookinger, også Special Offers, Vild Offers og udsalg. Bonus overføres måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dvs. der gives ikke bonus på rejser, som allerede er bestilt/afholdt. Aftalen kan ikke kombineres med andre rabatter. Fordelen gælder ikke hos Risskov Travel.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Risskov Bilferie. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.