Severin

10% bonus på overnatning hos Severin i Middelfart
Udsigt aften 2000x3000.jpg
Sofaer 2000x3000.jpg
Øl 2000x3000.jpg
Chris 2000x3000.jpg

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor for at se, hvordan du booker dit ophold hos Severin med bonus. Du kan også ringe til Severin på 63 41 91 00 for at bestille dit ophold eller skriv til Severin på severin@severinkursuscenter.dk

Husk at oplyse dit navn, adresse og Coop-medlemsnummer ved bestilling af dit ophold.

 

Golf 2000x3000.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Severin

Som Coop-medlem får du 10% bonus på overnatning med morgenbuffet på Severin i Middelfart. Værelserne er lyse og moderne og har alle udsigt til enten Lillebælt, den omkringliggende skov eller til Severins flotte gård.

Severin er placeret i Middelfart, som er centralt placeret og tæt på Trekantsområdet. Severin har i alt 76 værelser til overnatning alle er møbleret og designet i delikate farver og en nutidig indretning med stort badeværelse med brus, føntørrer, strygefaciliteter, TV og gratis trådløst internet. 

Sitontop 2000x3000.jpg

Naturskønne omgivelser

Severin er omgivet af utrolig smuk natur. Det mest åbenlyse er selvfølgelig Lillebælt, hvor det er muligt fiske i fra havnen eller tage på en 5 timers fisketur med M/S Medicus, der sejler ud fra Gl. Havn i Middelfart. Af grønne områder kan nævnes Hindsgavl dyrehave, hvor det er muligt at gå i blandt krondyr, dådyr og rådyr.

En nyere attraktion, der også foregår udendørs er Bridgewalking på den Gamle Lillebælts bro, hvor du går i op til 60 meter over vandoverfladen på Lillebælt.

 

Følg Severin her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, dit ophold er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte Severin her. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her