Tivoli

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré
fra d. 3. - 17. december
Oplev en magisk jul i Tivoli med bonus
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Tivolikort.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_TivoliAll.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Pjerrot.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Nimb.jpg
Tivoli_S├©en_Blue_Hour_3000p brug nr. 2.jpg

Bonus på Tivolikort, entré og Turpas

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit Coop-medlemsnummer og adgangskode for at se, hvor meget bonus du får på Tivolikort, entré og Turpas i perioden d. 3.- 17. december 2019.

 

Nu er det muligt at få 15% bonus på Tivolikort samt Sølvkort, Guldkort og Wild Card ved køb online. Derudover får du også bonus på Turpas, Turpas+ og entré.

Tryk på knappen "Bestil her". Log ind med password: tivoli2019 og dit Coop-medlemsnummer. Herfra vil du kunne bestille i den udvalgte periode.

Tivoli Vinter - skøjtebanen.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Tivoli

Det bliver endnu sjovere at gå i Tivoli, når du er medlem af Coop. Fra den 3.- 17. december 2019 får Coop-medlemmer bonus på entrébilletter, Turpas, Turpas+ og Tivolikort. Dine billetter kan anvendes resten af året i Tivolis sæsoner.

Tivoli_Hjulkøbing_Stationsbygning_Tog_Aften_1000x1000.jpg

Jul i Tivoli

Traditionen tro bliver Tivoli forvandlet til et sandt juleeventyr i vintermørket. Tag på en magisk togrejse fra juleudsmykkede Hjulkøbing stationsbygning, som er rykket ind på Plænen og emmer af hyggelig julestemning med lækkerier og julemad for enhver smag. Oplev Lucialys i mørket, hyggelige juletoner fra Tivoli-Garden og de fortryllende lysinstallationer overalt i Havens kroge, der byder på masser af sjove, betagende og hyggelige juleoverraskelser for store og små! Besøg julemanden i hans julestue på Pantomimeteatret, eller nyd de smukke julelys fra en af Tivolis mange forlystelser.

Der er jul i Tivoli fra den 16. november og helt frem til den 5. januar.

Jul i Tivoli
Tivoli - Jul i Tivoli - film

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Ved køb af det digitale Tivolikort vil du modtage en PDF på mail, som beskriver, hvordan kortet aktiveres via Tivoli app’en. Hvis kortene ønskes fysisk, koster det yderligere 30 kr. pr. kort.

Bemærk, at man får ikke bonus på Tivolikort med abonnement.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her