Tivoli

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Tivolikort.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_TivoliAll.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Pjerrot.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Nimb.jpg
Tivoli_S├©en_Blue_Hour_3000p brug nr. 2.jpg

Bonus på Tivolikort, entré og Turpas

I udvalgte perioder får Coop-medlemmer bonus på køb online.

 

 

I udvalgte perioder får Coop-medlemmer bonus på køb online.

Tivoli_Pjerrot_Tivoli Garden_3000p brug nr. 3.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Tivoli

Det bliver endnu sjovere at gå i Tivoli, når du er medlem af Coop. I udvalgte perioder får du nemlig bonus på Tivolikort, Turpas, Turpas+ og entré.

I øjeblikket er der ingen bonuskampagne. Hold øje med siden her og Coops nyhedsbrev for næste kampagneperiode.

Tivoli_VIT_2020_Coop_2000x1400_Skojtebane.jpg

Oplev vinter i Tivoli med bonus

Tivoli åbner op for en fortryllende vinter i Haven. Store som små kan glæde sig til et betagende vinterrige med glade snemænd, glitrende frostkrystaller og smukke lysscenografier. Forlystelserne står klar til at give timevis af uforglemmelige oplevelser. Spænd skøjterne og stå ud på den glitrende smukke og oplyste skøjtebane foran Nimb, eller oplev Pingonesien, den kæmpe aktivitetsiglo, som er proppet med vintersjov for de mindste. Tivoli er også én af hovedattraktionerne ved Copenhagen Light Festival. Lad dig overraske af smukke lysinstallationer og den særlige stemning af lysende vintereventyr.

Der er Vinter i Tivoli fra den 31. januar og frem til den 23. februar.

Følg Tivoli her

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Ved køb af det digitale Tivolikort vil du modtage en PDF på mail, som beskriver, hvordan kortet aktiveres via Tivoli app’en. Hvis kortene ønskes fysisk, koster det yderligere 30 kr. pr. kort.

Bemærk

Sidste periode for bonus var 3.- 17. december 2019, Coop-medlemmer fik bonus på Tivolikort, Sølvkort, Guldkort og Wild Card ved køb online. Derudover fik de også bonus på Turpas, Turpas+ og entré. Bemærk, at man får ikke bonus på Tivolikort med abonnement.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her