Tivoli

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré
fra d. 5. - 19. august
Tivoli har sommeråbent fra 8. juni til 4. oktober.
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Tivolikort.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_TivoliAll.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Pjerrot.jpg
Tivoli_COOP_M_LOGO_1110x624_Nimb.jpg
20.07_Tivoli_Coop_SIT_Webbilleder_1500x1500px_mKort_0.jpg

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré

Tryk på knappen "Log ind her". Indtast dit Coop-medlemsnummer og adgangskode for at se, hvor meget bonus du får på Tivolikort, Turpas og entré i perioden den 5. august til 19. august 2020.

Som medlem af Coop får du i perioden 5. august til og med den 19. august 15% i bonus på Tivolikort, Tivolikort Sølv, Tivolikort Wild og Tivolikort Guld. Derudover får du 15% bonus på Turpas, Turpas Plus og entrébilletter. Køb skal foregå online for at få bonus. Du kan benytte dine billetter og Turpas i resten af Tivolis sæsoner i 2020.

Ekstra bonus! Få 25% bonus på entré og Turpas i hverdagene! OBS: Billetterne skal købes i perioden 5.–19. august, men kan først benyttes mandage til fredage fra. 17/8 og frem til 2/10-2020. Køb skal foregå online for at få bonus.

Det betyder, at hvis du allerede ved, at du vil besøge Tivoli en hverdag i perioden 17/8 og frem til 2/10, så køb din entrébillet og Turpas med 25% bonus.

Tryk på knappen "Bestil her". Log ind med password: tivoli2020 og dit Coop-medlemsnummer. Herfra vil du kunne bestille dine billetter, Tivolikort og Turpas med Coop-bonus.

20.07_Tivoli_Coop_SIT_Webbilleder_1500x1500px_mKort_02.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Tivoli

Det bliver endnu sjovere at gå i Tivoli, når du er medlem af Coop. Fra den 5. august til 19. august får Coop-medlemmer bonus på entrébilletter, Turpas, Turpas Plus og alle Tivolikort.

Dine billetter kan anvendes i Tivolis sæsoner 2020, og Tivolikort i de næste 12 måneder.

  • Sommer i Tivoli: 8. juni - 4. oktober 2020
  • Halloween i Tivoli: 8. oktober - 1. november 2020
  • Jul i Tivoli: 13. november - 3. januar 2020
  • Vinter i Tivoli: 11. februar – 28. februar 2021

Du kan læse om retningslinjerne for et trygt besøg i Tivoli her.

20.02_Tivoli_Coop_PIT_Webbilleder_1200x800.jpg

Stadig Sommer i Tivoli

Sommer i Tivoli er en eventyrlig tid med farverige stauder og sirlige blomsterbed. Nyd en gåtur i den smukke Have og lad dig overraske af nye hjørner og historisk arkitektur. Om aftenen skaber tusindvis af funklende lamper en atmosfære, der er helt unik. 

Er du til de rolige eller mere vilde forlystelser? I Tivoli er der noget for enhver smag. Mærk suset i Rutschebanen - en af Tivolis mest populære forlystelser - nyd udsigten fra Ballongyngen, eller sæt gang i lattermusklerne i Rasmus Klumps Verden. De mange forlystelser er tilpasset børn i alle aldre, og der er garanti for fart, spænding og leg.

Tivolis sommersæson varer fra den 8. juni til 4. oktober 2020.

Andre kiggede også på...

bonus-100.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

Din bonus overføres senest måneden efter entré, Tivolikort og Turpas er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online. Du får bonus på både det digitale Tivolikort og det fysiske Tivolikort. Ved køb af det digitale Tivolikort vil du modtage en PDF på mail, som beskriver, hvordan kortet aktiveres via Tivoli app’en. Hvis kortene ønskes fysisk, koster det yderligere 30 kr. pr. kort.

Bemærk, at man får ikke bonus på Tivolikort med abonnement.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her