Alle
Ferie & hotel
Hjemmet
Oplevelser
Om Coops partnere

Saml dine forsikringer hos Coop Forsikringer fra Topdanmark. Du får masser af medlemsbonus ved køb, hver måned og hvert skadefrit år.

 

 

Med el fra OK får du 40 kr. i bonus på din Coop-medlemskonto hvert år, så længe du er kunde hos OK. Du får altid en god elpris, og du betaler kun for den el, du bruger.

 

Bestil senest 13. april 2023 og få 500 kr. voucher til Coop.dk samt 10% bonus på abonnementet måned efter måned. Med eesy kommer du på Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC NET.

 

 

 

Optjen bonus på dit internetabonnement. Hos Hiper får du en lynhurtig forbindelse til en knivskarp pris, samtidig med at du som ny kunde får 8% i bonus hver måned i 12 måneder.

 

 

TUI er verdens største rejseselskab, og det er lige så nemt at finde skøn afslapning som eksotiske rejseeventyr, når du bestiller din næste ferie med TUI. Bestiller du 120 før afrejse, får du 5% i bonus.

Flügger har ca. 150 butikker i hele Danmark. Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og
malerværktøj hos Flügger.

 

 

Opvarmer du din bolig med naturgas? Så husk, at du får 120 kr. i årlig bonus, når du bestiller naturgas fra OK. Det tager kun 3 minutter at skifte, OK tager sig af alt det praktiske.

 

 

Varmepumper er et godt alternativ til fyringsolie. Faktisk sparer du op til 50% på din varmeregning, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en miljøvenlig varmepumpe fra OK. Køber du en varmepumpe fra OK får du lige nu og frem til den 9/10 hele 5.000 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

 

Fyrer du med olie, får du 75 kr. i bonus pr. 1.000 l fyringsolie, du bestiller fra OK. Når du bestiller fyringsolie hos OK, er du garanteret personlig og venlig levering af OK’s faste chauffør i dit område inden for fem dage.

 

 

Med OK Gasfyr Tryghed kan du få nyt naturgasfyr, fuld service og alle reservedele med i en fast, lav månedlig ydelse. Og så får du 500 kr. Coop-bonus med i købet.

Har du brug for service til dit oliefyr, naturgasfyr, naturfyr eller din varmepumpe, kan du få en serviceaftale hos OK, der passer til dine behov. I udvalgte perioder får du bonus på OK Serviceaftaler. Hold øje med partnerfordele.coop.dk

Lej en OK Ladepakke med en OK-elaftale for kun 995 kr. i oprettelse! Med en OK Ladepakke får du nem opladning til din hybrid- eller elbil derhjemme. Du får en komplet løsning, inklusiv mulighed for grøn strøm. Vi sørger for alt det praktiske.
Det eneste, du skal gøre, er at sætte stikket i og oplade din bil. Og slår du til nu, får du 250 kr. i velkomstbonus – lige til at handle for i alle Coops butikker.

Tilbuddet gælder t.o.m. 30. april 2023. 

Med et OK Fri Vask abonnement får du den bedste bilvask til det danske klima med bonus hver måned.

Med OK’s app er det nemt betale direkte i appen, næste gang du parkerer. Her kan du altid se din placering, finde nærmeste parkeringsplads og priser. Og så får du bonus på 3% af det, du parkerer for, hver gang du parkerer med appen.

 

Du får bonus på fliserens, træterrasserens, tagrenderens, tagrens, facaderens og græspleje.

Useeum er en ny, fælles billetportal for museer og lignende steder. Som medlem af Coop får du mindst 10% bonus på billetter købt via useeum.dk/coop. 

Med mere end 8.500 sommerhuse i Danmark tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og bedste sommerhusudlejning til din næste ferie. Som medlem af Coop får du op til 10% i bonus på leje af sommerhus.

 

 

Danland har 26 feriecentre i Danmark, som er spækket med aktiviteter for hele familien. Du får op til 10% i bonus på opholdet.

 

 

Kører I selv på ferie i Danmark eller Europa? Så får du og familien 4% i bonus på alle ophold hos Risskov Bilferie.

 

Lalandia har feriecenter i både Billund, Søndervig og Rødby. Her kan du opleve alt fra badeland, skøjtehal til legeland. Du får 5% i bonus på alle ophold, d. 11.7.2022-7.8.2022 dog undtaget.

 

 

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder hos Tivoli. Hold øje med partnersiden, Coop app'en og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår næste kampagneperiode er.

 

 

Med Saxo Premium får du ubegrænset streaming og adgang til over 90.000 lyd- og e-bøger. Som Coop medlem får du 22% af medlemsprisen i bonus hver måned

 

 

Som medlem af Coop kan du få 8% bonus på Smageriets store udvalg af mad ud af huset til årets fester og gæster. Bestil helt ned til 4 kuverter og få leveret i hele landet. 

 

Som Coop medlem får du op til 15% bonus på billetter til udvalgte shows. 

Som medlem af Coop får du 15% bonus i februar, når du bestiller fotoprodukter fra CEWE på coop.cewe.dk.
Udforsk de mange skønne fotoprodukter, som kan designes lige efter din smag. Lav f.eks. den fineste fotobog med dine egne billeder.

 

 

 

 

 

 

Super Dæk Service har mere end 60 autoværksteder og dækcentre i hele landet. Coop-medlemmer får 10% i bonus på dæk, autoreparationer og værkstedsregninger.

 

 

Sælg din bolig med Brikk og få 2.500 kr. i bonus ved salg. Bonus udbetales kun, hvis boligen bliver solgt. Opstartsbetaling på minimum 4.995 kr. kræves (del af salær på minimum 12.500 kr.).

Få 25% bonus på de 2 første måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Se hvilken kasse, der passer til dig.

 

 

 Få masser af action, fart og sjov for hele familien i LEGOLAND® Billund. Som Coop-medlem får du op til 36% i bonus på entrébilletter.

 

 

Fårup Sommerland er en af Danmarks største forlystelsesparker med over 60 vilde, sjove og vanvittige aktiviteter for hele familien.

Som Coop-medlem får du 10% bonus på både 1- og 2 dages billetter til Fårup Sommerland, når I køber dem online.

Early Bird - De bedste restaurantoplevelser i København og Århus. Book et bord blandt de bedste restauranter til samme dag og få 1/3 skåret af prisen og 5 % i bonus. 

Få op til 10% bonus, når du lejer en feriebolig med Belvilla, der har mere end 40.000 ferieboliger i bl.a. Spanien, Frankrig, Italien, Østrig og Kroatien.

 

Coop Bank forsøger altid at gøre hverdagen så billig som mulig for medlemmer af Coop. Derfor kan du få bonus på dit realkreditlån.

 

Severin er placeret i Middelfart på Fyn og ligger i naturskønne omgivelser. Som Coop-medlem får du 10% bonus på overnatning med morgenbuffet.

 

 

 

WOW PARK er to kæmpestore lege- og forlystelsesparker i skoven. Her kan familien boltre sig sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden og under jorden i sikre og smukke rammer.

Få 15% bonus på populære forestillinger i Glassalen i Tivoli.