Få 2.500 kr. i bonus hos Brikk Ejendomsmægleren ved salg af bolig

Gælder kun nye kunder. Bonus udbetales kun, hvis boligen bliver solgt. Når boligen bliver sat til salg, opkræves en opstartsbetaling på 9.995/4.995 kr. afhængigt af valgt pakke (del af mæglersalær på henholdvis 14.950 el. 29.500 kr.).


Start med en gratis vurdering fra din lokale Brikk mægler.

Få 2.500 kr. i bonus hos Brikk Ejendomsmægleren ved salg af bolig

Gælder kun nye kunder. Bonus udbetales kun, hvis boligen bliver solgt. Når boligen bliver sat til salg, opkræves en opstartsbetaling på 9.995/4.995 kr. afhængigt af valgt pakke (del af mæglersalær på henholdvis 14.950 el. 29.500 kr.).

Start med en gratis vurdering fra din lokale Brikk mægler.

Sådan får du bonus hos Brikk

  • Book en gratis vurdering med din lokale Brikk mægler.
  • Inden du underskriver formidlingsaftalen med Brikk, skal du fortælle din Brikk mægler, at du ønsker at gøre brug af Coop-fordelen samt dit Coop medlemsnummer. Bemærk at dette skal gøres, inden formidlingsaftalen er underskrevet. Du vil blive opkrævet en opstartsbetaling på 4.995/9.995 kr. afhængigt af valgt pakke.
  • Når din bolig er solgt og handlen er endelig, vil din bonus blive indsat på din Coop medlemskonto (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

Hvorfor vælge Brikk til at sælge din bolig?

  • Sælg fra bare 14.950 kr.
  • Lokale Brikk mæglere og specialister som vurderer og fremviser
  • En af Danmarks bedst anmeldte mæglere: Trustpilot 4.7/5
  • Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler (ifølge Boliga i Berlingske Tidende 2021)
  • Online markedsføring inkluderet

Om Brikk

Brikk er grundlagt med intentionen om at puste nyt liv i en branche, der ikke har udviklet sig synderligt i rigtigt mange år. Før i tiden fandt ejendomsmæglere udelukkende købere ved at banke på døre og igennem deres butikker. I dag starter stort set alle boligkøbere online.

Dette betyder, at mæglerbutikkerne står tomme, og at mæglerne bruger langt mindre tid på at sælge en bolig. Men på trods af dette har hverken service, pris eller oplevelse ændret sig for sælgeren. Ejendomsmæglere har alt for længe fokuseret på sig selv. Det ønsker Brikk at gøre op med.

Udviklingen burde nemlig komme dig, og ikke bare de traditionelle ejendomsmæglerkæder, til gode.

Brikk er delejet af Coop, og ligesom Coop blev grundlagt for at få bedre og billigere varer, er Brikks mål at yde en bedre service til en lav, fast og fair pris.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Du får 2.500 kr. i bonus, når din bolig er solgt gennem Brikk Ejendomsmægleren. 

Bonus indsættes måneden efter, din bolig er solgt (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Din bonus overføres helt automatisk til din Coop medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

NB: Der udbetales ikke bonus, hvis boligen ikke bliver solgt.

Bemærk

Når boligen bliver sat til salg, opkræves en opstartsbetaling på 9.995/4.995 kr. afhængigt af valgt pakke (del af mæglersalær på henholdvis 14.950 el. 29.500 kr.).

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Det er ikke muligt at tilknytte Coop medlemsnummer, og dermed få bonus, på en eksisterende salgsannonce hos Brikk.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Brikk på Info@brikk.dk eller telefonnummer 71 99 98 91.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.