Coop Partnerfordele Cewe Head 23 Q1 Aarbog
Coop Partnerfordele Cewe Head 23 Q1 Aarbog

Gense året der gik i en personlig fotobog

Lav din helt egen årbog fyldt med skønne øjeblikke.
Få 10 % bonus på alle fotoprodukter fra CEWE i hele januar.

Få 20 % bonus på alle fotoprodukter fra CEWE i hele januar.

Tilbuddet gælder t.o.m. 28. februar 2023.

Sådan får du bonus hos CEWE

1. Klik på ”Bestil fotoprodukter”

2. Download den gratis designsoftware, eller lav dine fotoprodukter online på coop.cewe.dk

3. Kom dine produkter i varekurven

4. Indtast dit Coop medlemsnummer i feltet "Coop medlemsnummer"

5. Vælg ønsket levering og gennemfør betalingen

Din bonus for hele købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger, kommer på din Coop medlemskonto måneden efter, dine fotoprodukter er blevet afsendt.

2000x2000_cewe_kombi_juni_20.jpg
Aarbog

Lav den fineste årbog

Vi er nu begyndt på et nyt år, og det er derfor blevet tid til at samle jeres yndlingsøjeblikke fra 2022, og forevige dem i en personlig årbog.

Med en CEWE FOTOBOG kan I vælge lige det format der passer til jer, tilføje personlige tekster eller sjove cliparts – der er masser af muligheder for at gøre jeres årbog helt speciel!

Prøv f.eks. formatet Stor som både findes i højformat og tværformat, og som med garanti har plads til alle jeres øjeblikke.

  

 

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Q1 Cal (1)

Design din helt egen fotokalender 

Med en personlig fotokalender, kan du hver måned indsætte et eller flere personlige billeder. Du vil derved kunne gense de skønne øjeblikke, samtidig med at du et overblik over månedens begivenheder.

Ønsker du at særlige datoer bliver markeret i kalenderen, så kan man via vores softwareprogram, tilføje tekstbokse og billeder ved datoer, i udvalgte designs. Der er derfor rig mulighed for at få personlige mærkedage med i fotokalenderen.

Husk at du lige nu får 10% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE, i hele februar.

 

Lav dit eget kunstværk 

Det behøver ikke være svært at skabe kunst, og de fleste af os har allerede massere liggende i gemmerne. Det kan være så simpelt, som en vintermorgen hvor man lige har fanget solen i gågaden, eller en skovtur hvor børnene leger med en gynge.

Så måske du har nogle søde øjeblikke liggende på din mobil eller kamera, som du med få klik kan lave til dit helt eget kunstværk. Det vil med garanti skabe glæde hver dag.

Udforsk vores mange fine typer vægbilleder på coop.cewe.dk, og vælg det som passer allerbedst til jeres hjem.

 

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Q1 Dco (2)
Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Q1 Pho (1)

Fremkald dine bedste minder

Måske du også har en masse skønne minder liggende på din mobil eller kamera, som fortjener en plads i hjemmet? I så fald, kan du med meget få klik bestille lige de billeder, som du synes skal have en særlig plads hjemme hos dig.

Prøv et af vores mere klassiske formater som f.eks. 10x15 cm, som både kan bestilles med og uden kant.

En simpel hvid kant giver bare et smukt finish, som også ses på billedet her. Hertil er størrelsen perfekt til at have stående på reolen eller sætte i en billedbog. 
 

Design dit helt eget puslespil 

Det kan være svært at købe det helt rigtige puslespil, som både er sjovt men også udfordrende.

Ved at designe dit helt eget puslespil med personlige fotos, sikre du dig, at spillet bliver lige som du ønsker.
Du kan vælge lige det foto, som har den rigtig sværhedsgrad for dig. Herudover er der massere af designmuligheder du kan benytte dig af.

Du kan f.eks. lave et puslespil som består af flere billeder og tilføje tekst, som alt sammen vil understøtte din ønskede sværhedsgrad.

Herudover findes puslespillene også i forskellige størrelser - så der er med garanti en størrelse til dig!

Coop Partnerfordele Cewe Te 23 Q1 Gft
Coop Cewe Maj Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedgaranti og bæredygtighed

CEWE garanterer en høj kvalitet og 100% tilfredshed på alle fotoprodukter. Hvis der skulle være noget ved et fotoprodukt, der ikke lever op til dine forventninger, kan du bestille fotoproduktet på ny eller få pengene retur.

Den høje kvalitet og service gør, at kunderne giver CEWE fem stjerner på Trustpilot.

CEWE har fokus på, at alle fotoprodukter skal produceres bæredygtigt og klimaneutralt. CEWE har en række klimacertificeringer – herunder FSC®-certificeringen – og kompenserer for CO2-udslip.

Hvem er CEWE?

I mere end et halvt århundrede har CEWE hjulpet Danmarks fotoglade befolkning med at forevige deres bedste øjeblikke i billeder. I dag er CEWE med mere end 3.800 medarbejdere i 25 lande Europas førende online producent af fotoprodukter.

2000x2000_cewe_coop.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus bliver overført måneden efter, du har gennemført dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned), hvorefter du kan se din bonus på din medlemskonto. Du har 100% tilfredshedsgaranti på fotoprodukter købt hos cewe.dk. Returnerer du dine fotoprodukter, inden du har fået din bonus, modtager du ingen bonus. Gør du brug af din 100% tilfredshedsgaranti, efter du har modtaget din bonus, bliver din bonus fratrukket din konto. Din bonus udgør 10% af købsbeløbet, ekskl. forsendelsesomkostninger. 

Bemærk
Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed får du ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Husk derfor at indtaste dit Coop medlemsnummer, inden du gennemfører købet. Hvis andet ikke er oplyst, modtager du også bonus, når du gør brug af et tilbud.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til fotoprodukter, levering eller lignende, skal du kontakte cewe.dk. 
Ved spørgsmål vedrørende din bonus skal du henvende dig til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.