Logo
DanCenter-1-partnerside.jpg
DanCenter-1-partnerside.jpg

Få 10% bonus hos DanCenter

60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Få 10% bonus hos DanCenter


60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Sådan gør du

1. Klik på knappen “Bestil sommerhus” og find sommerhuset til din næste ferie

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har fundet sommerhuset til din næste ferie

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage fra kl. 10.00-16.00. Husk at meddele dit Coop-medlemsnummer. 

DanCenter-2.jpg
18557A11-1.jpg

Book sommerhus med DanCenter

Med mere end 7.000 sommerhuse i Danmark tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og bedste sommerhusudlejning til din næste ferie.

Hos DanCenter finder du sommerhuse fordelt over Danmarks mange smukke og hyggelige sommerhusområder. Du kan også leje sommerhus i Sverige, Norge og Nordtyskland med DanCenter.

Book en ferie i 2021 og få gratis annullering helt frem til 15 dage før ankomst. Gælder for en ny booking og udvalgte sommerhuse.

Som medlem af Coop får du altid 10% bonus, når lejer et sommerhus gennem DanCenter

dreng på strand 1200.jpg

Stor rift om sommerhusene i Danmark

Kan du holde sommerferie udenfor skolernes ferie? Vil du have kortere kø til iskiosken? Vil du have attraktionerne for dig selv? Vil du spare penge på sommerhuset? Vil du gerne undgå lange og besværlige flyveture? Hvis du kan nikke ja til spørgsmålene, skal du udskyde sommerferien til august! 

Her er priserne på sommerhusene lavere sammenlignet med juli. Samtidig er der færre turister i sommerlandet, på strandene og ved attraktionerne. Men feriebyerne og områderne emmer stadig af sommer og feriestemning. 

Ligesom sidste år er der også i år stor efterspørgsel på sommerhuse til sommer. Det betyder, at udvalget af ledige sommerhuse er lavt i juli. Hvis du ikke kan finde det rette sommerhus til din ferie, kan du tjekke udvalget af ferieboliger hos Danland. Psst, her får du også rabat som COOP-medlem.

dancenter 600x400.jpg

Læg planer for uge 42 allerede nu

Drømmer du om en efterårsferie i sommerhus med pool, vildmarksbad, sauna eller et stort aktivitetsområde med plads til hele familien? Slå til nu, og find dit drømmesommerhus, mens udvalget stadig er stort. 

Skab dejlige ferieminder i et sommerhus omringet af natur, og få et afbræk fra hverdagens trummerum. I sommerhuset kan I dyste i brætspil, tage på ture i naturen og nyde varm kakao foran brændeovnen.

Få point på familie-kontoen

Det seneste år har budt på mange aflyste eller udsatte fester. Hos DanCenter kan du leje store sommerhuse med plads til op til 42 personer. Inviter hele familien eller en gruppe venner med i sommerhus, og få tanket op på familie-kontoen igen. 

Lej et stort sommerhus med plads til både store og små og plads til aktiviteter og boldspil i haven. Slut dagen af med grillaftenen på terrassen  og et ekstra glas vin - der er jo ingen, som skal køre hjem.

blomst hus 1200.jpg
sdmkt-95_dog_1200x800.jpg

Trænger din hund til ferie?

En ferie i sommerhus er hyggeligt for hele familien - også familiens firbenede medlem. Når du lejer sommerhus med DanCenter, kan du i de fleste af vores sommerhuse have op til 2 hunde med uden ekstra omkostninger.

Mange danske skove og naturområder byder på hundeskove, hvor din hund kan få lov til at møde nye logrende venner, ligesom din hund vil elske de mange nye indtryk og dufte på en ny gåtur.

Bonusinfo: Planlægger du din ferie i sommerhus fra 1. oktober til 31. marts, kan du lade din hund løbe rundt på de danske strande, uden at den er i snor.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.