DanCenter-1-partnerside.jpg
DanCenter-1-partnerside.jpg

Få op til 10% bonus hos DanCenter

60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Få op til 10% bonus hos DanCenter


60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark 

Sådan gør du

1. Klik på knappen “Bestil sommerhus” og find sommerhuset til din næste ferie

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har fundet sommerhuset til din næste ferie

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage fra kl. 10.00-16.00. Husk at meddele dit Coop-medlemsnummer. 

DanCenter-2.jpg
Coop DC Intro Www

Lej sommerhus hos DanCenter med bonus

Med knap 10.000 sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og største udvalg af sommerhuse til leje til din næste ferie. 

Som Coop Medlem får du op til 10% bonus, når du lejer et sommerhus hos DanCenter:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april 

Udsigt

Nyd udsigten fra sommerhuset

Læn jer tilbage og nyd udsigten. Lej et sommerhus med havudsigt og nyd morgenkaffen eller vinen, mens I stirrer ud over horisonten og betragter udsigten. DanCenter har sommerhuse med imponerende udsigter; nyd udsigten til vand, himmel og de store vidder i Danmark, bliv imponeret af de norske fjelde, betragt de idylliske skærgårde i Sverige eller nyd udsigten til Østersøen i Tyskland.

Jeres hund fortjener også en ferie

Jeres hund har selvfølgelig også fortjent at komme med på ferie. Når I holder ferie i sommerhus, behøver I ikke at arrangere pasning af jeres hund, for I tager bare hunden med. I flere af sommerhusene kan I medbringe op til 2 hunde. Tag på gåture i naturen og langs stranden og lad jeres hund komme ud på nye eventyr. Husk, at mellem oktober og marts må hunde være uden snor på stranden.

sdmkt-95_dog_1200x800.jpg
Pool

Poolhuse til store og små vandhunde

Glæd familiens store og små vandhunde og lej et sommerhus med pool. Her kan I få mange af feriens timer til at gå med pjaske rundt i sommerhusets indendørs pool. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse med indendørs pool. Ligesom I kan være heldige at leje et sommerhus, der både har pool, sauna og spa.

Lad elbilen op på jeres sommerhusferie

Flere og flere sommerhuse har fået opstillet en ladestander, så I kan sagtens køre på ferie i elbilen og lade op ved sommerhuset. DanCenter har mere end 500 sommerhuse til udlejning i Danmark, hvor der er opstillet en ladestander. De har også enkelte sommerhuse i Norge, Sverige og Tyskland.

Husk, at der skal være opstillet en ladestander for, at I kan oplade elbilen ved sommerhuset. Standard elinstallationer i sommerhuset kan ikke holde til at oplade en elbil.

El Bil
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk, 1. maj 2022 ændrede bonussatserne sig for DanCenter. Alle ophold bestilt før 30. april 2022 udløser 10% bonus. Fra d. 1. maj 2022 er følgende gældende:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.