DanCenter

DanCenter

Du får 10 % bonus på sommerhusferie i Danmark, Norge og Sverige.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor for at se udvalget af sommerhuse.
BEMÆRK! Bestilling skal ske på tlf. 7013 1616 på alle hverdage kl. 9-16 – husk at oplyse, at du har et Coop-kort ved første henvendelse.

Tryk på knappen nedenfor for at se udvalget af sommerhuse.
BEMÆRK! Bestilling skal ske på tlf. 7013 1616 på alle hverdage kl. 9-16 – husk at oplyse, at du har et Coop-kort ved første henvendelse.

Sommerferie med havudsigt – billigere end du tror

Mange tror, at det er dyrt at holde ferie ved vandet, men det behøver det ikke at være.

Priser fra 3.920,- for 6 personer i 1 uge.

Sommerferie med indendørs swimmingpool

Hos DanCenter finder du sommerhuse for enhver smag og for ethvert feriebudget. Og husk, at lige meget hvilket sommerhus, du vælger, er det altid inklusiv alle de gratis glæder, som Danmark er så rigt på: duften af hybenroser på en varm sommerdag, grillaftener på terrassen, og ikke mindst masser af tid og hygge sammen med dem, du holder af.

Priser fra 8.245,- for 8 personer i 1 uge.

FamilieWeekend i sommerhus med plads til 8-24 personer – et hit året rundt

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov. Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og/eller spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som f.eks. bordfodbold, bordtennis og billard.

Priser fra 2.675,- for 8-24 personer.

HUSK, du skal være i god tid, når du planlægger en FamilieWeekend i sommerhus, for der er rift om de store sommerhuse hele året rundt.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.