DanCenter-1-partnerside.jpg
DanCenter-1-partnerside.jpg

Få op til 10 % bonus hos DanCenter

60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Få op til 10 % bonus hos DanCenter


60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark 

Sådan gør du

1. Klik på knappen “Bestil sommerhus” og find sommerhuset til din næste ferie

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har fundet sommerhuset til din næste ferie

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage fra kl. 10.00-16.00. Husk at meddele dit Coop-medlemsnummer. 

DanCenter-2.jpg
Coop DC Intro Www

Lej sommerhus hos DanCenter med bonus

Med mere end 8.500 sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og største udvalg af sommerhuse til leje til din næste ferie. 

Som Coop Medlem får du op til 10% bonus, når du lejer et sommerhus hos DanCenter.

Bemærk, 1. maj 2022 ændrede bonussatserne sig for DanCenter. Alle ophold bestilt senest 30. april udløser 10% bonus.

Fra d. 1. maj 2022 er følgende gældende:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april 

Coop Norge Www

Længsel efter oplevelser uden for Danmark

Vidste I, at hos DanCenter kan I leje feriehus i Norge, Sverige og Nordtyskland? Det giver en perfekt mulighed for at udforske vores nabolande på jeres næste ferie.

Lej feriebolig i Nordtyskland og udforsk de skønne naturomgivelser med kyst, fjord og skove samt læg vejen forbi hansestæderne. I Norge og Sverige kan I leje feriehuse med god afstand til naboerne, prøve kræfter med fiskeri, vandre i fjeldene og besøge de mindre byer.

Læg planer for forårets helligsdagsweekender!

Saml familie og venner til et par hyggelige dage væk fra hverdagens trummerum, inden sommerferien står for døren, og ferieplanerne sender familie og venner i alle retninger. Foråret byder på flere muligheder for at tage en forlænget weekend i sommerhus: lej sommerhus til Store Bededag, Kristi Himmelfart eller Pinse.

Hos DanCenter finder I forskellige typer af sommerhuse og med et bredt udvalg af forskellige faciliteter. Lej et sommerhus med havudsigt og nyd de rolige morgener, mens I drikker morgenkaffe, find et hus med kort afstand til strand eller lej et hus med indendørs pool - mulighederne er mange.

Coop Tyskland Hus Www
Coop Sommer Dc Www

Sommerferie i Danmark

Lune sommeraftener med grill og hygge på terrassen, skønne stranddage, lokale råvarer fra vejboderne, duften af nyslået græs og jordbær med fløde - findes der noget bedre end skønne sommerdage i Danmark?

Lej sommerhus med DanCenter og tilbring sommerferien i Danmark. Der er rift om sommerhusene i de populære uger i skolernes sommerferie - book allerede nu jeres sommerferie, mens udvalget af ledige sommerhuse stadig er stort.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk, 1. maj 2022 ændrede bonussatserne sig for DanCenter. Alle ophold bestilt senest 30. april 2022 udløser 10% bonus. Fra d. 1. maj 2022 er følgende gældende:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.