DanCenter

DanCenter

Du får 10 % bonus på sommerhusferie i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste sommerhusferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 9-16.

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste sommerhusferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 9-16.

Bestil ferien til 2019 nu – og spar 50% på rengøringen

Lige nu har du stort set frit valg blandt alle DanCenters mange tusinde sommerhuse. Hvad enten du er til romantisk parferie, sommerferie ved stranden eller måske en FamilieWeekend i påsken med hele familien, så finder du helt sikkert det helt perfekte sommerhus hos DanCenter.

Slip for rengøringen – og nyd ferien lige til det sidste

Slip for rengøringen inden afrejse fra sommerhuset og kom nemmere afsted. Bestil fx 1 uges sommerferie i Danmark i 2019 og få 50% rabat på slutrengøringen.

 

Snup en miniferie i sommerhus - det perfekte sted at nyde efteråret

Hos DanCenter kan du leje sommerhuse i helt ned til 2 døgn med valgfri ankomstdag. Inviter familie eller venner på kort ferie eller et weekendophold i sommerhus og nyd det gode selskab i hyggelige omgivelser. Priser fra 1.296,- for 3 dage i oktober.

FamilieWeekend i sommerhus med plads til 8-24 personer – et hit året rundt

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov. Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og/eller spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som f.eks. bordfodbold, bordtennis og billard.

Priser fra 2.675,- for 8-24 personer for en dejlig FamilieWeekend.

HUSK, du skal være i god tid, når du planlægger en FamilieWeekend i sommerhus, for der er rift om de store sommerhuse hele året rundt.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.