DanCenter

DanCenter

Du får 10 % bonus på sommerhusferie i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste sommerhusferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 9-16.

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste sommerhusferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt dit sommerhus.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage kl. 9-16.

Julen 2018: afslapning og plads til alle (med overnatning)

Flere og flere vælger at holde jul og nytår i sommerhus, men hvordan kan det nu være? Dem der har prøvet det, har fortalt os, hvad det bedste ved en jule- og nytårstur i sommerhus er.

  1. Du står ikke med det hele alene - alle hjælper til
    Noget af det bedste ved at holde jul og nytår i sommerhus er, at det ikke kun er dig, der er værten og skal sørge for alle. Alle hjælper til og bidrager.
  2. Der er sovepladser nok til alle
    Til jul skal alle samles – ingen skal sidde alene! Men du har måske ikke plads til alle. I et sommerhus kan du få plads til op til 24 personer - så har alle en seng at sove i.
  3. Du står ikke alene tilbage med rengøringen
    Lejer du et sommerhus er der rent, når du ankommer, så du ikke skal gøre rent inden gæsterne ankommer. Når julen er ovre, står du heller ikke tilbage med rengøringen alene. Enten hjælpes alle ad, eller også køber I en slutrengøring (og deler regningen mellem jer).

Og her kommer det (måske) vigtigste.

Det er ikke engang dyrt at leje et sommerhus i juleferien - se bare her:

Juledagene - fra den 22/12-18 + 4 dage for 6 personer. Priser fra 3.525,-
Juleugen - fra den 22/12-18 i 1 uge for 6 personer. Priser fra 3.675,-
Jul i luksussommerhus - fra den 22/12-18 + 4 dage for 10 personer. Priser fra 12.585,-
Jul med hund - fra den 22/12-18 + 4 dage for 6 personer. Priser fra 3.970,-
Nytårsferie - fra den 29/12-18 + 3 dage for 6 personer. Priser fra 3.590,-

FamilieWeekend i sommerhus med plads til 8-24 personer – et hit året rundt

Saml flere generationer af familien - eller alle vennerne - på en weekendtur fyldt med hygge og sjov. Mange af DanCenters store sommerhuse har swimmingpool og/eller spa samt et hav af aktivitetsmuligheder som f.eks. bordfodbold, bordtennis og billard.

Priser fra 2.675,- for 8-24 personer for en dejlig FamilieWeekend.

HUSK, du skal være i god tid, når du planlægger en FamilieWeekend i sommerhus, for der er rift om de store sommerhuse hele året rundt.

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.