Logo
DanCenter-1-partnerside.jpg
DanCenter-1-partnerside.jpg

Få 10% bonus hos DanCenter

60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Få 10% bonus hos DanCenter


60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark

Sådan gør du

1. Klik på knappen “Bestil sommerhus” og find sommerhuset til din næste ferie

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har fundet sommerhuset til din næste ferie

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage fra kl. 10.00-16.00. Husk at meddele dit Coop-medlemsnummer. 

DanCenter-2.jpg
Coop DC Intro Www

Lej sommerhus hos DanCenter

Med mere end 8.500 sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og største udvalg af sommerhuse til leje til din næste ferie. 

Sommerhusene til leje hos DanCenter ligger fordelt over det meste af Danmark. Her finder du nemt et sommerhus til leje i populære ferieområder ved Vestkysten, Det Sydfynske Øhav, Nordjylland og Bornholm. Udvalget af sommerhuse spænder fra klassiske sommerhuse i træ til store luksus- og aktivitetshuse med pool, havudsigt, sauna og spa. 

Husk, at som Coop-medlem får du altid 10% bonus, når du lejer et sommerhus hos DanCenter.

Coop Sommer Dc Www

Spred ferieglæde i vintermørket - book sommerferien nu

Det er populært som aldrig før at holde ferie i sommerhus - både til vinter, forår, efterår og sommer. Derfor oplever vi også, at der er ekstra rift om de bedste og mest populære sommerhuse i sommermånederne. 

Sommerhuse tæt på kysten, i de populære ferieområder og med indendørs pool ryger hurtigt. Slå derfor til allerede nu, mens udvalget stadig er stort, og inden dit favorithus til sommerferien i 2022 bliver “udsolgt”.

Coop Norge Www

Er du enig med Lonely Planet?

Rejseportalen Lonely Planet har offentliggjort deres liste over, hvilke lande du skal besøge i 2022. Her indtager vores norske naboer en flot andenplads. Lej feriehus i Norge med DanCenter og find ud af, om du er enig med Lonely Planet. 

I Norge kan du både leje primitive hytter, luksuriøse feriehuse, feriehuse med båd og fiskeudstyr og feriehuse lige ved de dybe norske fjorde. Du kan også leje feriehus i Nord-Norge og få mulighed for at opleve naturfænomenet Nordlys.

Tag familien med til Tyskland

Inviter hele familien med på forlænget ferie - eller måske en hel uges ferie i Nordtyskland. Hos DanCenter har vi et udvalg af store aktivitetshuse med plads til op til 24 personer. Der er med andre ord plads til hele familien. 

Her kommer ingen til at kede sig på ferien. Sommerhusene har både indendørs pool, en række forskellige aktiviteter, udendørs legeplads samt plads til at du kan finde en stille krog, hvor du kan fordybe sig i en bog eller lydbog. 

Saml familien til en forlænget weekend, vinterferie, påskeferie eller måske en ferie i sommerferien. Samtidig kan I også udforske området omkring Olpenitz, der ligger ud til Østersøen mellem Flensborg og Kiel.

Coop Tyskland Hus Www
Coop Vinter Dc Www

Vinterferie for hele familien

Danmark byder på mere end 8.000 kilometer kystlinje - og de danske kyster er et besøg værd på alle tider af året. Lej et sommerhus til vinterferien i uge 7 eller 8 og tag på gåture langs kysten. Måske du er heldig at få lov at opleve et Vesterhav i oprør. 

Stranden er også en dejlig destination for familiens firbenede ven. Fra oktober til slut marts er det tilladt at lade din hund løbe på stranden, uden at den skal holdes i snor. I flere af vores sommerhusene er det tilladt at medbringe op til 2 kæledyr. Din hund vil elske de mange nye indtryk og dufte på en ny rute.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.