Logo
H0038-205-1.jpg
H0038-205-1.jpg

Få 10% bonus hos Danland

Vælg mellem 24 feriecentre i Danmark

Få 10% bonus hos Danland


Vælg mellem 24 feriecentre i Danmark

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil din ferie" nedenfor og bestil din næste ferie.

2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 10-16.

H0034 41 1 Www
Coop Generel DL Www

Ferie ved Danmarks smukkeste og dejligste kyster

Danland har 24 feriecentre i Danmark, og fælles for dem alle er, at de ligger ved nogle af Danmarks dejligste kyster og naturskønne steder. Fra feriecentrene har du nem adgang til flere af Danmarks bedste badestrande og kort afstand til populære feriebyer. 

Når du booker et ophold hos Danland, får du egen ferielejlighed med hjemlige faciliteter som køkken og eget badeværelse. Flere af feriecentrene har fritliggende ferieboliger, som minder om sommerhuse, der ligger fordelt over feriecentrets område.

Når du booker ophold hos Danland, får du altid:

- Valgfri ankomstdag – året rundt
- Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
- Slutrengøring inkluderet i prisen

Store flyttedag for 4 feriecentre

De seneste år har Danland kunnet byde gæster velkommen på feriecentrene i Gl. Skagen, Rudkøbing, Rømø Havneby og Klitten i Søndervig. Det kommer desværre til at ændre sig i 2022. Med fortvivl ikke - du kan stadig holde ferie på de 4 feriecentre. 

Fremover skal du blot benytte søstervirksomheden DanCenter. Hos dem kan du fra 2022 leje feriebolig på de 4 feriecentre. Du kan derfor stadig holde ferie nær Solnedgangspladsen i Gl. Skagen, i Rudkøbing på Langeland, på Klitten ved Vesterhavets bølger og besøge feriecentret og Vadehavet på Rømø

Coop Flyttedag DL Www
Coop Jul DL Www

Ta’ juletraditionerne med på feriecenter

Pak bilen med familien og juletraditionerne og sæt kurs mod et af Danlands skønne feriecentre i Danmark. Her kan du nemt samle hele familien ved at leje flere ferieboliger og give juletraditionerne et frisk pust i nye omgivelser. 

Du og familien kan også leje ferieboliger til nytår og springe ind i 2022 i skønne omgivelser nær Danmarks kyster. Her kan I stille og roligt sætte gang i 2022 med en lækker morgenmad, en gåtur langs vandet og en omgang brætspil.

Vinterferien er lige på trapperne

Inden du får set dig om, siger kalenderen 2022 og vinterferie. Lej en feriebolig på et feriecenter med badeland og få badegaranti i vinterferien. Se frem til at suse ned af vandrutsjebanen, øv dine svømmetag i poolen eller tag en afslappende stund i spaen. Her er plads til vandpjaskeri for både store og små. 

Du kan også invitere din bedre halvdel på en afslappende miniferie på et af Danlands 3 feriecentre med wellnessafdeling. Her skal I lægge vejen forbi feriecentrene i Blokhus, Gråsten eller på Rømø.

Coop Vinter DL Www
Coop Sommer DL Www

Hvornår skal du holde ferie i 2022?

2021 lakker mod enden. Spred ferieglæde i 2022 ved at få bestilt årets første ferier allerede nu. Uanset om du leder efter en feriebolig til vinterferien, påskeferien, en af forårets helligdagsweekender, sommer eller efterår kan Danland hjælpe. 

Brug juledagene på at få styr på datoerne med familien og få booket jeres næste ferie. Danlands feriecentre i nord, syd, øst, vest og dem midt i mellem står klar til at byde jer velkommen på jeres næste ferie.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.