H0038-205-1.jpg
H0038-205-1.jpg

Få op til 10% bonus hos Danland

OBS: Fordelen udløber d. 31. december 2023. Ophold booket efter denne dato, udløser ikke bonus. 

Få op til 10% bonus hos Danland

OBS: Fordelen udløber d. 31. december 2023. Ophold booket efter denne dato, udløser ikke bonus.

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil din ferie" nedenfor og bestil din næste ferie.

2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 10-16.

H0034 41 1 Www
Coop Generel DL Www

Ferie ved Danmarks smukkeste og dejligste kyster

Danland har 26 feriecentre i Danmark, og fælles for dem alle er, at de ligger ved nogle af Danmarks dejligste kyster og naturskønne steder. Fra feriecentrene har du nem adgang til flere af Danmarks bedste badestrande og kort afstand til populære feriebyer. 

Når du booker et ophold hos Danland, får du egen ferielejlighed med hjemlige faciliteter som køkken og eget badeværelse. Flere af feriecentrene har fritliggende ferieboliger, som minder om sommerhuse, der ligger fordelt over feriecentrets område.

Det får du som Coop medlem

Når du booker ophold hos Danland, får du altid:

- Valgfri ankomstdag – året rundt
- Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
- Slutrengøring inkluderet i prisen

Så meget får du i bonus:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

OBS: Fordelen udløber d. 31. december 2023. Ophold booket efter denne dato, udløser ikke bonus.

2021.jpg
Badeland

Feriecentre for store og små vandhunde

Flere af Danlands feriecentre byder på enten indendørs pool eller badeland. Der er selvfølgelig gratis adgang, når I bor på et feriecenter med badeland eller pool. Se frem til at suse ned af vandrutsjebanen, øv svømmetagene i poolen eller tag en afslappende stund i spaen. Her er plads til vandpjaskeri for både store og små.

Hvis pool og badeland ikke er nok, kan I altid tage et dyp i bølgen blå. Vandet er aldrig langt væk med en ferie hos Danland.

Tag flere familier afsted sammen

Men bo hver for sig. Hos Danland kan I nemt samles flere familier, generationer eller vennepar - men alligevel bo hver for sig.

Ved at leje flere ferieboliger kan I kombinere afslapning, hyggeligt samvær og oplevelser, men stadig give plads til forskellige ferieønsker og behov - om det er de mindre børn, der har brug for ro, bedsteforældrene, der har brug for en pause, eller om det er at tage på individuelle familieoplevelser. Her er plads til alle; gamle, unge, sovetryner og morgenmennesker.

Grupper

Tid til en wellnesspause

Tag en pause fra hverdagen og se frem til lidt selvforkælelse på Danlands feriecentre i Blokhus, Gråsten og på Rømø. Her finder I afslappende wellnessområder, der byder på spa, sauna, pool og gode muligheder for at slappe helt af.

Inviter den bedre halvdel eller et par venner med til nogle afslappende dage med wellness og skønne omgivelser ved natur og oplevelser i Nordjylland, Sydjylland og ved Vadehavet.

Wellness
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus

OBS: Fordelen udløber d. 31. december 2023. Ophold booket efter denne dato, udløser ikke bonus.

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.