Danland

Danland

Du får 10 % bonus på 28 feriecentre i Danmark.

Sådan gør du

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste ferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.
Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 9-16.

Tryk på knappen nedenfor og bestil din næste ferie. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.
Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 9-16.

Ferie ved Danmarks smukkeste kyster - med badegaranti 

Hos Danland er der mulighed for at tage på badeferie i Danmark, uanset hvordan vejret er. På Danlands feriecentre kan du nemlig få luftet badetøjet enten ved stranden, i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børnene eller børnebørnene er med på sommerferie.

Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande.

Priseksempler:

Weekendtur i oktober til Danland Norddjurs: priser fra 1.352,- for bolig til 2-4 pers.

Badeland i Nordjylland: Weekend i oktober i bolig til 2-4 pers. Danland Blokhus fra 1.612,-

Ferie for den store familie: Er I mange, der skal af sted, så kan vi anbefale Danland Gråsten i Sønderjylland – kun 20 min. fra den dansk/tyske grænse. Her kan der bo op til 8 pers. i husene. Priser fra 3.474,- for weekend inkl. adgang til badeland.

Spar 500,- i efterårsferien

I efterårsferien kan du få 500,- i rabat på din ferie hos Danland, hvis du tager afsted 13. oktober eller 17. oktober og bliver min. 4 dage. Tilbuddet gælder på alle Danlands feriecentre (dog ikke Feriecenter Gudhjem, Gråsten og Rømø Resort).

OBS! Hos Danland er der altid:

Valgfri ankomstdag – året rundt
• Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
Slutrengøring inkluderet i prisen

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.