Logo
H0038-205-1.jpg
H0038-205-1.jpg

Få 10% bonus hos Danland

Vælg mellem 28 feriecentre i Danmark

Få 10% bonus hos Danland


Vælg mellem 28 feriecentre i Danmark

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil ferie her" nedenfor og bestil din næste ferie.

2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 10-16.

M0001X30-2.jpg
ferie ved danmarks smukkeste.jpg

Ferie ved Danmarks smukkeste og dejligste kyster

Danland har 28 feriecentre i Danmark, og de har alle det tilfælles, at de ligger på naturskønne steder nær Danmarks smukkeste badestrande og i kort afstand til populære feriebyer og spændende naturoplevelser.

Når du booker et ophold hos Danland, får du egen ferielejlighed med hjemlige faciliteter som køkken og eget badeværelse. Flere af feriecentrene har selvstændige ferieboliger, som minder om sommerhuse, der ligger fordelt over feriecentrets område.

Når du booker ophold hos Danland, får du altid:

- Valgfri ankomstdag – året rundt
- Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
- Slutrengøring inkluderet i prisen

Indhent det forsømte - rejs flere familier sammen

Det seneste år har budt på flere aflyste fester og komsammener. Hos Danland kan I nemt indhente det forsømte og holde ferie sammen - flere familier, generationer eller vennepar - men alligevel hver for sig. I skal blot leje en feriebolig per familie.

Her kan I skabe den skønneste feriebase, hvor I kan kombinere afslapning, hyggeligt samvær og oplevelser, men stadig give plads til forskellige ferieønsker og behov - om det er de mindre børn, der har brug for ro, bedsteforældrene, der har brug for en pause, eller om det er at tage på individuelle familieoplevelser. Her er plads til alle; gamle, unge, sovetryner og morgenmennesker.

Tag på gåture langs stranden, læg vejen forbi legepladsen eller dyst i forskellige aktiviteter, inden ferieboligerne lokker med ro og en lille morfar-lur på sofaen. Om aftenen kan I bestille bord i restauranten og nyde en fælles middag.

636x305 - BF014X97-1.jpg
H0003V15-1.jpg

Ferie ved Danmarks kyster er altid en god ide

Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande. Du finder feriecentre fordelt over Danmark - fra Skagen til Gråsten og fra Rømø til Bornholm.

Fælles for alle feriecentre er, at de ligger tæt ved både kyst og natur. Den danske natur byder på mange skønne oplevelser. Snør vandreskoene og begiv jer ud på en af de mange vandreruter i Danmark, tag MTB-cyklen med på ferie og følg et af de mange cykelspor eller tilbring dagen med sandslotbyggeri på stranden. 

Fordelen ved at leje feriebolig er, at når det danske vejr svigter, kan du og dine rejsekammerater trække jer indenfor og udfordre hinanden i et brætspil, se film eller bare nyde hinandens selskab.

Efterårsferien er tættere på, end du tror

Oplev naturen iklæde sig dens farverige efterårsdragt, gå ture op og ned af stranden og besøg attraktioner, når du og familien ikke slapper af i en feriebolig på et skønt feriecenter i Danmark. 

Hos Danland er slutrengøring altid inkluderet i prisen, ligesom der er fleksibel ankomst- og afrejsedato (ikke noget med ankomst/afrejse på lørdage). Det giver et væld af feriemuligheder; nyd en miniferie i efterårsferien, tag en uges ferie eller tag på feriecenter-hop fra et område til et andet.

Med 28 feriecentre fordelt over Danmark kan du og familien holde ferie fra Skagen i nord til Gråsten i syd over Fanø i vest og Bornholm i øst. Midt imellem ligger der også flere skønne centre i områder som Ebeltoft, Faaborg, Gilleleje og Blokhus. 

636x305 - H0041X8-1.jpg
danland-1.jpg

Find badetøjet frem fra gemmerne

Ikke nok med at Danlands 28 feriecentre ligger lige ved de dejlige danske kyster, byder 8 af feriecentrene på indendørs badeland, mens andre har indendørs eller udendørs pool. Det giver dig og din familie badegaranti på jeres ferie. 

Se frem til at suse ned af vandrutsjebanen, øv dine svømmetag i poolen, inden bølgerne kalder, eller tag en afslappende stund i spaen. Her er plads til vandpjaskeri for både store og små. 

Du kan også invitere din bedre halvdel på en afslappende miniferie på et af Danlands 3 feriecentre med wellnessafdeling. Her skal I lægge vejen forbi feriecentrene i Blokhus, Gråsten eller på Rømø.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.