Danland

Danland

Du får 10 % bonus på 28 feriecentre i Danmark.

Sådan gør du

Bestilling skal ske på tlf. 3363 0200 på alle hverdage kl. 9-16 – husk at oplyse dit Coop medlemsnummer ved første henvendelse.
Tryk på knappen for at se udvalget af feriecentre.

Bestilling skal ske på tlf. 3363 0200 på alle hverdage kl. 9-16 – husk at oplyse dit Coop medlemsnummer ved første henvendelse.
Tryk på knappen for at se udvalget af feriecentre.

Sommerferie ved Danmarks smukkeste kyster – med badegaranti 

Hos Danland er der mulighed for at tage på badeferie i Danmark, uanset hvordan vejret er. På Danlands feriecentre kan du nemlig få luftet badetøjet enten ved stranden, i feriecentrets swimmingpool eller i badeland. Helt perfekt, når børnene eller børnebørnene er med på sommerferie.

Vælg mellem 28 af Danmarks smukkeste kyster og bedste badestrande. Alle Danlands feriecentre ligger omgivet af smuk natur, og ikke mindst nær Danmarks smukkeste badestrande.

NB! Hvis du har planer om at besøge nogle af de kendte sommerferiesteder i Danmark i år, så skal du overveje at booke snart, for der er allerede ved at være udsolgt nogle steder i skolernes sommerferie. - Og nogle af feriecentrene har allerede HELT udsolgt i visse uger i sommerferien.

1 uge i skolernes sommerferie fra 4.834,- for 4 personer

Bonus

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk

Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler.

Spørgsmål & kontakt

Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem medlem og Coops samarbejdspartnere.