H0038-205-1.jpg
H0038-205-1.jpg

Få op til 10% bonus hos Danland

Vælg imellem 24 feriecentre i Danmark

Få op til 10% bonus hos Danland


Vælg imellem 24 feriecentre i Danmark

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Bestil din ferie" nedenfor og bestil din næste ferie.

2. Husk at indtaste dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har valgt din feriebolig.

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Danland på tlf. 3363 0200 alle hverdage kl. 10-16.

H0034 41 1 Www
Coop Generel DL Www

Ferie ved Danmarks smukkeste og dejligste kyster

Danland har 24 feriecentre i Danmark, og fælles for dem alle er, at de ligger ved nogle af Danmarks dejligste kyster og naturskønne steder. Fra feriecentrene har du nem adgang til flere af Danmarks bedste badestrande og kort afstand til populære feriebyer. 

Når du booker et ophold hos Danland, får du egen ferielejlighed med hjemlige faciliteter som køkken og eget badeværelse. Flere af feriecentrene har fritliggende ferieboliger, som minder om sommerhuse, der ligger fordelt over feriecentrets område.

Når du booker ophold hos Danland, får du altid:

- Valgfri ankomstdag – året rundt
- Mulighed for at medbringe hund og andre kæledyr
- Slutrengøring inkluderet i prisen

Så meget får du i bonus: 
Alle ophold bestilt senest 30. april 2022 udløser 10% bonus. Fra d. 1. maj 2022 er følgende gældende:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

Forlæng sommeren med en miniferie

Saml familie og venner til en hyggelig miniferie i sensommeren. 7 af Danlands feriecentre har badeland, hvor såvel store som små kan få timerne til at gå på de lunefulde sensommerdage. Et perfekt sted at tilbringe sommerens sidste dage.

Når I ikke suser ned af vandrutsjebanen eller slapper af i wellnessområdet, kan I sætte kurs mod kysten, tage på oplevelse i området og besøge lokale attraktioner. Flere af feriecentrene byder også på et væld af udendørs og indendørs aktiviteter.

636x305 - H0043B7-2.jpg
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Danland. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.