Få 15% bonus på 100 timers månedlig streaming af e- og lydbøger

Du får bonus hver måned, og de første 7 dage er gratis, hvis du er nyt Saxo Streaming medlem.

Få 15% bonus på 100 timers månedlig streaming af e- og lydbøger

Du får bonus hver måned, og de første 7 dage er gratis, hvis du er nyt Saxo Streaming medlem.

Sådan gør du

Med Saxo Streaming får du som Coop medlem 15% af medlemsprisen i bonus hver måned. Sådan gør du:

1. Klik på knappen 'Prøv 7 dage gratis'.

2. Opret din Saxo Streaming-profil og få 7 dage gratis.*

3. Du modtager nu en mail med et link, hvor du skal indtaste dit Coop-medlemsnummer og postnummer for at kunne få bonus. Hvis du ved en fejl har fået slettet mailen, kan du altid finde den under "Mit Saxo" på Saxo.com. 

4. Download Saxos app, log ind og læs eller lyt til din første bog.

Din bonus overføres måneden efter, din første regning er betalt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

*Tilbuddet med 7 dage gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Saxo Streaming.  

Har du spørgsmål til oprettelse af dit Saxo Streaming-medlemskab, er du velkommen til at kontakte Saxos kundeservice her. Husk at meddele dem dit Coop-medlemsnummer.

Adgang til over 90.000 lyd- og e-bøger

Med Saxo Streaming 100 t. får du adgang til over 90.000 lyd- og e-bøger.

I Saxos app får du også din egen boghylde, hvor du nemt kan holde styr på bøgerne, du glæder dig til, de bøger du er i gang med og dem, der allerede har givet dig store læseoplevelser.

 

Nyhed: Lyt til podcasts

Lyt til dine favoritpodcasts fra bl.a. Politiken, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Børneavisen og Finans samme sted, som du lytter til dine lydbøger. Uanset om du er til underholdning, store fortællinger eller ny viden, vil lytte med dine børn eller selv blive opdateret på verdens gang, finder du en podcast, der passer til dig, i Saxos app.

 

Tag 'Turen går til' med i lommen

Gennem mere end et halvt århundrede har de røde rejsebøger i Politikens Turen går til-serie været en fast del af danskernes feriekuffert. Nu kan du spare pladsen i kufferten og streame e-bøgerne i stedet – men kun i Saxos app. 
• Du får adgang til Turen går til-serien
• Læs dine rejsebøger offline i Saxos app, når du er uden internet
• Hav altid den seneste udgave lige ved hånden

 

Lydbøger til børn

Med Saxo Streaming får du adgang til tusindvis af børnebøger som e- og lydbøger, som både er gode til feriernes køreture, weekenderne med tegneaktiviteter eller som højtlæsning, hvis nu I har glemt børnebøgerne på farten.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 2 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Du får 15% bonus på Saxo Streaming 100 timers medlemskabet hver måned, så længe du har et aktivt Coop medlemskab og et aktivt Saxo Streaming-medlemskab. Dette kræver, at du er tilmeldt via partnerskabssiden Saxo (Coop) og har indtastet dit Coop-medlemsnummer og postnummer.

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto, når du har betalt din regning til Saxo (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Den gratis periode på 7 gratis dage udløser ingen bonus. 

Bemærk, Coop-bonussen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Har du allerede et Saxo Streaming-medlemskab?

Hvis du i forvejen har et Saxo Streaming 100 t. medlemskab og gerne vil have Coop bonus, skal du logge ind på ‘Saxo (Coop)’-landingsiden her og trykke på knappen ‘Opdater medlemskab’. Herefter modtager du en mail med et link, hvorpå du skal indtaste dit Coop-medlemsnummer og postnummer for at få udbetalt din bonus. Bemærk, Coop-bonussen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Saxo kundeservice her. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer og dennes husstand.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.