SD2755_web.jpg
SD2755_web.jpg

Få 10% bonus hos Super Dæk Service

Du får bonus på dæk og autoreparationer. 

Få 10% bonus hos Super Dæk Service

Du får bonus på dæk og autoreparationer

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Find afdeling" og find dit nærmeste Super Dæk Service værksted.

2. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer, når du ankommer til værkstedet.

3. Din bonus overføres måneden efter, du har betalt hos Super Dæk Service (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

SD2839_web.jpg
SD3182_web.jpg

Det får du som Coop-medlem hos Super Dæk Service

Super Dæk Service har mere end 60 autoværksteder og dækcentre i hele landet. De sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatterier samt udfører olieskift, serviceeftersyn og andet mekanisk arbejde på biler.

Som Coop Medlem får du 10% bonus på dæk og autoreparationer.

1000X500 Vinterdæk

Har du DÆKKET op til vinteren?

Husk at bestille tid til hjulskifte. Super Dæk Service opbevarer dine sommerdæk, hvis du er træt af at have dem stående.

Som medlem af Coop får du 10% bonus på dækskifte. Husk at oplyse dit Coop-medlemsnummer i værkstedet ved ankomst.

Klarer alle slags reparationer

Super Sæk Service udfører en lang række reparationer på din bil. Så uanset om du skal have skiftet tandremmen, efterset bremserne, repareret et stenslag eller opbevaret dine dæk, er deres dygtige mekanikere parat til at hjælpe.

I tvivl? Ring på 7615 3000 - så hjælper Super Dæk Service dig hurtigt videre.

SD2755_web.jpg

Følg Super Dæk Service her

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

bonus2000_1300x1300.gif

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, du har betalt hos Super Dæk Service (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Bemærk
Aftalen gælder for person- og varebiler op til 3.500 kg.

Der gives ikke bonus på serviceaftaler og køb af originale reservedele.

Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på et køb, der allerede er gennemført. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er oplyst korrekt. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Super Dæk Service. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.