Salene Coop 01 2000X500
Salene Coop 01 2000X500

Få 15% bonus på populære forestillinger i Glassalen og Koncertsalen i Tivoli.

Få 15% bonus på populære forestillinger i Glassalen og Koncertsalen i Tivoli. 

Her på siden får du et overblik over alle forestillinger du kan optjene bonus på som Coop Medlem.

Sådan får du bonus på Tivoli Forestillinger

1. Klik på knappen "Køb billetter"

2. Vælg hvilken dag du ønsker at se forestillingen

3. Vælg priszone, pladser og antal billetter

4. Accepter forretningsbetingelser og tryk på fortsæt 

5. Log ind eller opret profil.

6. Indtast dit Coop medlemsnummer

7. Klik på køb nu og følg købsflowet

Din bonus overføres måneden efter, dine billetter er købt (senest ved udgangen af efterfølgende måned).

22.11 NK Coop 2000X2000px 01
2309 Tivoli Revyen KV 2000X2000px

Tivolirevyen 2024

Sidste år vendte Tivolirevyen tilbage og fortsatte Tivolis lange revytradition. Det var en stor publikumssucces, og nu er Lisbet Dahl klar med et nyt stærkt hold heriblandt Thomas Eje. Du kan godt begynde at glæde dig til en sjov og musikalsk revyoplevelse i Glassalen.

Tivolirevyen er revy, som du kender og elsker den. Det er festligt og fornøjeligt, lige på kanten og nok også en smule over. Det bliver et meget stærkt musikalsk hold, og både kendte ansigter og nye talenter står klar med skuespil, sange og skarp satire, når Lisbet Dahl skyder årets revy i gang.

Glæd dig til at opleve revyen med Lisbet Dahl, Thomas Eje, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen og Mikkel Becker Hilgart. Nå ja, og naturligvis James Price, der står bag musikken og skal styre aftenen igennem med et ualmindeligt godt orkester.
Velkommen til Tivolirevyen i Glassalen.

Nytårskoncerter i Tivoli

Spring ind i det nye år med en symfoni af toner i Tivolis Koncertsal.
Tivoli byder velkommen til en flot fejring af det nye år med festlige nytårskoncerter. Oplev et symfonisk festfyrværkeri, når Tivoli Copenhagen Phil, under ledelse af dirigenten Tecwyn Evans, byder på et festligt, klassisk repertoire med udpluk af Verdi, Lehár, Strauss og Reesen - og naturligvis Lumbye i smuk forening med solisterne Susanne Elmark og Peter Lodahl. Der vil derudover være indslag fra Tivoli Balletteater under ledelse af Peter Bo Bendixen.

Vi inviterer til to koncerter den 31. december kl. 13.30 og 17.00. H.M. Dronningens nytårstale kl. 18.00 vises efter pausen på den sene koncert.
Billetten inkluderer et glas bobler og kransekage.

Kom og fejr nytåret på festligste vis med skøn musik og dans. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Tivolis Koncertsal.
Billetten giver også adgang til Tivoli.

2306 Fyrværkeri Nytaarskoncert KV 2000X2000px
22.11 Snedronningen Coop 2000X2000px 01

Repremiere på Snedronningen 

I julen 2023 vender Snedronningen tilbage til Tivolis Koncertsal for 3. gang.

”Se så! nu begynder vi.” Sådan starter eventyret om Snedronningen, som H.C. Andersen skrev tilbage i 1845. Snedronningen handler om børnene Gerda og Kay, der pga. af splinten fra et forhekset spejl må gå så grueligt meget igennem, før alt bliver godt. Den iskolde Snedronning får nys om splinten i Kays øje og får ham kidnappet. Hvad hun ikke har tænkt på er, at den unge modige Gerda beslutter sig for at befri sin ven og begiver sig ud på en eventyrlig og farefuld færd. På rejsen kommer hun forbi magiske haver og møder både prinser og røvere. Undervejs træffer hun nogle skæbnesvangre valg, før hun når frem til sin ven Kay i Snedronningens palads.

Dronning Margrethe er den kreative kraft bag kostumer og dekorationer, og bag musikken står Oh Land. Koreografien ligger i den prisbelønnende Yuri Possokhovs kyndige hænder. Eventyret er blevet bearbejdet af Camilla Hübbe, der har skrevet forestillingens libretto. Med over 30 dansere, balletbørn og levende musik i Tivolis Koncertsal mødes både dans, musik og ballet i en poetisk fortælling for hele familien.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres senest måneden efter billetterne er købt (løbende måned plus efterfølgende måned). Der gives udelukkende bonus på produkter købt online.  

Bemærk
O
ptjening af Coop-bonus kan ikke kombineres med andre rabatter.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til billetter, produkter eller lignende, bedes du kontakte Tivoli på tlf. 33 15 10 01 eller på mail info@tivoli.dk
Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice 
her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.