DanCenter-1-partnerside.jpg
DanCenter-1-partnerside.jpg

Få op til 20 % bonus hos DanCenter

Bestil et ophold med ankomst i november 2022 senest d. 5. oktober og få hele 20% bonus (normalt 10%).

Få op til 20% bonus hos DanCenter


Bestil et ophold med ankomst i november 2022 senest d. 5. oktober og få hele 20% bonus (normalt 10%).

Sådan gør du

1. Klik på knappen “Bestil sommerhus” og find sommerhuset til din næste ferie

2. Indtast dit Coop-medlemsnummer på bestillingssiden, når du har fundet sommerhuset til din næste ferie

3. Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DanCenter på tlf. 7013 1616 alle hverdage fra kl. 10.00-16.00. Husk at meddele dit Coop-medlemsnummer. 

DanCenter-2.jpg
Coop DC Intro Www

Lej sommerhus hos DanCenter med bonus

Med mere end 8.500 sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og største udvalg af sommerhuse til leje til din næste ferie. 

Som Coop Medlem får du op til 10% bonus, når du lejer et sommerhus hos DanCenter:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april 

Bestil et ophold med ankomst i november 2022 senest d. 5. oktober og få hele 20% bonus.

Coop Norge Www

Længsel efter oplevelser uden for Danmark

Vidste I, at hos DanCenter kan I leje feriehus i Norge, Sverige og Nordtyskland? Det giver en perfekt mulighed for at udforske vores nabolande på jeres næste ferie.

Lej feriebolig i Nordtyskland og udforsk de skønne naturomgivelser med kyst, fjord og skove samt læg vejen forbi hansestæderne. I Norge og Sverige kan I leje feriehuse med god afstand til naboerne, prøve kræfter med fiskeri, vandre i fjeldene og besøge de mindre byer.

35615 21 1 Efterårsferie Dc

Efterårsferien venter rundt om hjørnet

Det er bestemt ikke for tidligt at begynde at tale om uge 42 og efterårsferien. Der er rift om sommerhusene i uge 42, og det kan allerede være svært at få opfyldt drømmen om at holde efterårsferie i et sommerhus med indendørs pool. Drømmer du om en efterårsferie med hele familien i et stort sommerhus, skal du slå til nu.

På en skøn efterårsferie i Danmark kan I glæde jer til at tilbringe hyggelige timer i naturen, tage på gåture ved stranden og slappe af i et skønt sommerhus, hvor I kan dyste i brætspil og drikke varm kakao.

Læg ferieplaner i 2023

Vær på forkant med ferieplanlægningen for 2023, og lej allerede nu favoritsommerhuset til jeres ferie i 2023.

Uanset om I drømmer om et sommerhus til vinterferien, påske, sommer, efterår eller bare en miniferie i 2023, kan I allerede sikre jer sommerhuset nu.

I de populære ferieperioder kan det være svært at sikre sig et sommerhus med indendørs pool, havudsigt eller god beliggenhed, men hvis I booker allerede nu, har I gode muligheder for at få opfyldt jeres sommerhusdrømme i 2023

71922 11 1 Dc 2023
bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres måneden efter, din ferie er afholdt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din medlemskonto.

Bemærk, 1. maj 2022 ændrede bonussatserne sig for DanCenter. Alle ophold bestilt før 30. april 2022 udløser 10% bonus. Fra d. 1. maj 2022 er følgende gældende:
- 5% bonus på ophold med afrejsedato i maj-august
- 10% bonus på ophold med afrejsedato i september-april

Bemærk
Der gives bonus på selve lejebeløbet, men ikke på tillægsydelser som administrationsgebyr, strøm, linned osv. Du kan ikke opnå fordelen med tilbagevirkende kraft. Dermed gives der ikke bonus på en ferie, der allerede er afholdt eller bestilt. Aftalen kan ikke kombineres med andre tilbud og rabataftaler. Det er medlemmets eget ansvar at sørge for, at det korrekte medlemsnummer er indtastet ved købet. Dette er vigtigt for at opnå bonus, da vi ikke kan udbetale bonus, såfremt medlemsnummeret er forkert.

Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til udlejning, produkter eller lignende, bedes du kontakte DanCenter. Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.