ff4
ff4

Få 10% bonus hos Flügger

Du får bonus på maling, træbeskyttelse, tapet, spartel og malerværktøj. Dog ikke på allerede nedsatte varer eller i kombination med kampagner.

Få 10% bonus hos Flügger

Du får bonus på maling, træbeskyttelse, tapet, spartel og malerværktøj. Dog ikke på allerede nedsatte varer eller i kombination med kampagner.

Sådan får du bonus hos Flügger

Scan dit fysiske medlemskort eller medlemskortet i Coop app, når du betaler i din lokale Flügger forretning.

Bemærk: Du får bonus på maling, træbeskyttelse, tapet, spartel og malerværktøj. Din bonus overføres måneden efter på din Coop-medlemskonto. Du får ikke bonus på kampagne- og tilbudsvarer, og Coop-bonus kan ikke kombineres med andre partnerfordele hos Flügger.

Coop_billede6_2000x1317.jpg

Hvorfor vælge Flügger?

  • Med ca. 115 Flügger forretninger fordelt over hele Danmark har du altid en i nærheden.

  • Altid kompetent og faguddannet personale i butikkerne, som står klar til at vejlede dig.

  • Høj produktkvalitet og et bredt sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet og malerværktøj.
Forside_2020_v2.jpg
Flügger-temaside-600x400.jpg

På vej mod et endnu grønnere Flügger

  • Alle malerbakker er produceret af 100% genbrugsplast.

  • Flügger arbejder for en CO2 neutral produktion af maling i 2030.

  • Flügger har samarbejdet med Miljøstyrelsen og Teknologisk Institut om at finde metoder til at nedbringe brugen af konserveringsmidler i maling.

  • 73% af Flüggers maling og træbeskyttelse er certificeret med Svanemærket og Ecolabel, og det er målet, at al Flügger-maling i 2030 skal være miljømærket.

bonus200_1300x1300.gif

Eksempel på bonus

Hvis du f.eks. køber maling for 2.000 kr., så får du 200 kr. i bonus sat ind på din Coop-medlemskonto.

Bonus, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet, spartel og malerværktøj i Flüggers butikker. Der gives ikke bonus på kampagne- og tilbudsvarer, og Coop-bonus kan ikke kombineres med andre partnerfordele hos Flügger.

Husk at få scannet dit fysiske medlemskort eller medlemskortet i Coop app'en i kassen for at opnå bonus.

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bonus indsættes måneden efter dit køb (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Vær opmærksom på, at bonus kun er for Coop Medlemmer og medlemmer af dennes husstand.

Bemærk
Fordelen tilbydes kun til privatkunder, gælder ikke på tilbuds- og kampagnevarer og kan ikke kombineres med fordele fra andre af Flüggers samarbejdspartnere. Vær opmærksom på, at hvis et køb bliver returneret/ombyttet, og dette har været bonusgivende, vil bonussen blive trukket retur den efterfølgende måned.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til dit køb, bedes du kontakte din nærmeste Flügger. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop Medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop Medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.