Saxo Coop 3000X500 Topbillede
Saxo Coop 3000X500 Topbillede

Få 22% bonus på ubegrænset streaming af e- og lydbøger med Saxo Premium

Du får bonus hver måned, og de første 30 dage er gratis, hvis du er nyt Saxo Premium medlem.

Få 22% bonus på ubegrænset streaming af e- og lydbøger med Saxo Premium

Du får bonus hver måned, og de første 30 dage er gratis, hvis du er nyt Saxo Premium medlem.

Sådan gør du

Med Saxo Premium får du som Coop medlem 22% af medlemsprisen i bonus hver måned. Sådan gør du:

1. Klik på knappen 'Prøv 30 dage gratis'.

2. Opret din Saxo Premium-profil og få 30 dage gratis.*

3. Du modtager nu en mail med et link, hvor du skal indtaste dit Coop-medlemsnummer og postnummer for at kunne få bonus. Hvis du ved en fejl har fået slettet mailen, kan du altid finde den under "Mit Saxo" på Saxo.com.

4. Download Saxos app, log ind og læs eller lyt til din første bog.

Din bonus overføres måneden efter, din første regning er betalt (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto.

*Tilbuddet med 30 dage gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Saxo Premium.

Har du spørgsmål til oprettelse af dit Saxo Premium-medlemskab, er du velkommen til at kontakte Saxos kundeservice her. Husk at meddele dem dit Coop-medlemsnummer.

Saxo Coop Modul2 Saadangoerdu
Saxo Coop Opdateret

Adgang til over 90.000 lyd- og e-bøger

Med Saxo Premium får du ubegrænset streaming og adgang til over 90.000 lyd- og e-bøger. Med din profil får du 2 brugere, så du kan dele din adgang til appen med en, du holder af.

I Saxos app får du også din egen boghylde, hvor du nemt kan holde styr på bøgerne, du glæder dig til, de bøger du er i gang med og dem, der allerede har givet dig store læseoplevelser.

Saxo Børn Børnebøger

Lydbøger til børn

Med Saxo Premium får du fri streaming af tusindvis af børnebøger som e- og lydbøger, som både er gode til feriernes køreture, weekenderne med tegneaktiviteter eller som højtlæsning, hvis nu I har glemt børnebøgerne på farten.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler*. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

*Muligheden for at optjene medlemsbonus ved køb ændres pr. 1. maj 2023. Klik og læs mere.

Købsbetingelser

Bonus
Du får 22% bonus på Saxo Premium-medlemskabet hver måned, så længe du har et aktivt Coop medlemskab og et aktivt Saxo Premium-medlemskab. Dette kræver, at du er tilmeldt via partnerskabssiden Saxo Premium (Coop) og har indtastet dit Coop-medlemsnummer og postnummer.

Din bonus overføres helt automatisk til din Coop-medlemskonto, når du har betalt din regning til Saxo (senest ved udgangen af efterfølgende måned). Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Den gratis periode på 30 gratis dage udløser ingen bonus.

Bemærk, Coop-bonussen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Har du allerede et Saxo Premium-medlemskab?

Hvis du i forvejen har et Saxo Premium-medlemskab og gerne vil have Coop bonus, skal du logge ind på ‘Saxo Premium (Coop)’-landingsiden her og trykke på knappen ‘Opdater medlemskab’. Herefter modtager du en mail med et link, hvorpå du skal indtaste dit Coop-medlemsnummer og postnummer for at få udbetalt din bonus. Bemærk, Coop-bonussen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål til priser, produkter eller lignende, bedes du kontakte Saxo kundeservice her. Spørgsmål vedrørende bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer og dennes husstand.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler dine personoplysninger om dig som medlem i Coops privatlivspolitik.