Partnerfordele

Se hvad bonus er her

Partnervideo

FÅ BONUS HOS VORES PARTNERE

Alle
Bil & transport
Ferie & hotel
Hjemmet
Oplevelser
Træning

Du får 1% bonus hver måned. På bil-, hus-, ulykkes- og indboforsikring får du desuden 250 kr. i velkomstbonus + 5% ekstra bonus i de år, hvor du ikke har skader.

 

 

Få 5% i bonus måned efter måned på dit mobilabonnement og 100 kr. i velkomstbonus som ny kunde hos YouSee.

Kom til bonusuge hos OK fra den 17. - 23. februar og få 25 øre i bonus pr. liter tanket brændstof og 5 kroner pr. bilvask.

Op til 10% bonus på rejser.

Oplev vores helt nye rejseunivers, som er specielt udviklet til Coop-medlemmer. 

 

Hurtigruten er kendt for at sejle langs den norske kyst. Få 5% i bonus på drømmerejsen med Hurtigrutens skibe, som har årelang erfaring med sørejser langs den smukke norske kyststrækning.
Book din rejse senest den 2. marts 2020 og spar op til 30%. 

 

 

TUI er verdens største rejseselskab og udbyder rejser for alle i hele verden. Booker du 120 før afrejse, får du 5% i bonus.

Få noget ud af de mange fotos, du har på din smartphone og dit kamera: Med fotoprodukter fra CEWE kan du forevige dine bedste øjeblikke. I hele februar og marts får du som Coop-medlem 20% bonus på alle fotoprodukter fra CEWE.
Tilbuddet gælder fra den 1/2 – 31/3 2020.

 

Sæt strøm til din Coop-medlemskonto og skift til el fra OK. Du får 40 kr. i årlig bonus. Bestiller du inden den 1/3, får du et gavekort på 200 kr. til brændstof.

Du kan vælge mellem fast pris, variabel pris og CO2-neutral el fra OK - alt efter, hvad der passer bedst til dig og dine behov.​​​ 

G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed. Du får 1.500 kr. i velkomstbonus, 50% rabat på oprettelsen og 10% rabat på abonnementet, når du installerer en alarm fra G4S.

 

 

 

Flügger farver har ca. 160 butikker i hele Danmark. Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og
malerværktøj hos Flügger farver.

NYHED! Nu kan du også få 10% bonus i Flügger farvers online webshop.

 

 

Få bonus, når du tænder for lyset. Skift til en elaftale med SEAS-NVE og få lige nu 200 kr. i velkomstbonus og op til 105 kr. i årlig bonus. Det tager kun 2 minutter at få aftalen hos SEAS-NVE.

 

 

Hvis du opvarmer hjemmet med naturgas, så husk at SEAS-NVE giver dig 100 kr. i velkomstbonus og 35 kr. i årlig bonus, når du opretter en naturgasaftale hos SEAS-NVE.

 

Med over 100 butikker i Danmark er Synoptik en af Danmarks førende optikere. Du får 10% i bonus på briller og solbriller og 2% i bonus på dit kontaktlinseabonnement.

Opvarmer du din bolig med naturgas? Så husk, at du får 120 kr. i årlig bonus, når du bestiller naturgas fra OK. Frem til den 1/6 kan du spare 20% på naturgas til fastpris.

 

 

Varmepumper er et godt alternativ til fyringsolie. Faktisk kan du spare op til 50% på din varmeregning, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en miljøvenlig varmepumpe fra OK. Du får 1.500 kr. i bonus ved køb af en varmepumpeløsning fra OK.

 

Fyrer du med olie, får du 75 kr. i bonus pr. 1.000 l fyringsolie, du bestiller fra OK. Når du bestiller fyringsolie hos OK, er du garanteret personlig og venlig levering af OK’s faste chauffør i dit område inden for fem dage.

Aftalen er ophørt pr. 6. februar 2020. Coop-medlemmer, som allerede er indmeldt i LOOP, vil dog fortsat optjene årsbonus så længe, de er medlem i LOOP.

 

 

 

Opgrader dit Coop-kort til et betalingskort fra Coop Bank, så får du automatisk 20% mere i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker. Dvs. 1,20% bonus resten af måneden, når du har handlet for mere end 500 kr.

 

 

Få 5% i bonus på rengøring gennem Happy Helper.

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder hos Tivoli. Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår næste kampagneperiode er.

 

Lalandia har feriecenter i både Billund og Rødby. Her kan du opleve alt fra badeland, skøjtehal til legeland. Du får 5% i bonus på alle ophold.

Køb billetter og Årskort med 20% bonus allerede nu og vær klar til parken åbner d. 4. april. Tilbuddet med 20% bonus på Årskort varer frem til den 2. marts 2020.

 

 

Musicalen er tilbage efter ti års ventetid! Book dine billetter til forestillingen i Tivoli nu, og få 25% i bonus som Coop-medlem. Der er garanti for et festfyrværkeri af musik, dans og højt humør.

 

 

 

Få masser af action, fart og sjov for hele familien i LEGOLAND® Billund. Som Coop-medlem får du 30% i bonus på entrébilletter. Køb din billet allerede i dag og få bonus. LEGOLAND® åbner parken den 28. marts.

 

 

 

Nyhed! Book en overnatning i Knuthenborg Camp i 2020 og få 10% i bonus. Parken åbner den 4. april 2020 - så book din overnatning allerede i dag. 

 

 

 

 

Fårup Sommerland har lukket for sæson 2019. Parken åbner igen den 2. maj 2020, hvor Coop-medlemmer kan få 10% bonus på billetter.

Danland har 28 feriecentre i Danmark, som er spækket med aktiviteter for hele familien. Du får 10% i bonus.

DanCenter har over 10.000 sommerhuse i alle typer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Du får 10% i bonus på sommerhus-udlejning.

 

Danhostel har 63 vandrehjem fordelt over hele Danmark - både i storbyen og i de mindre byer. Du får 10% i bonus på overnatningerne.

 

Kører I selv på ferie i Europa? Så får du og familien 4% i bonus på alle ophold hos Risskov Bilferie.

 

 

Overnatter du på hotel?
Hotels.com tilbyder millioner af hotelværelser til en skarp pris. Du får op til 8% i bonus.

 

 

Få 10% bonus på overnatning med morgenmad hos Severin. 

 

 

Få 10% i bonus på dæk og autoreparationer hos Super Dæk Service.

Få 100 kr. i bonus efter din tredje rengøring som Helper hos Happy Helper.