Logo

SE HVAD BONUS ER HER

 

loading.

Få bonus hos vores partnere

Alle
Bil & transport
Ferie & hotel
Hjemmet
Oplevelser
Om Coops partnere

Lige nu får du 1.000 kr. i velkomstbonus på din bilforsikring. Bestil senest d. 25/10. Vi har også bl.a. ulykke-, hus- og indboforsikring.

 

Rejs med Bonus er et rejseunivers til dig, der er medlem af Coop. Book din næste rejse nu og få op til 10% i bonus.

Rejs med Bonus er et samarbejde mellem Coop og det erfarne rejsebureau Atlantis Rejser.

Hurtigruten er kendt for at sejle langs den norske kyst. Få 5% i bonus på drømmerejsen med Hurtigrutens skibe, som har årelang erfaring med sørejser langs den smukke norske kyststrækning. Planlæg allerede nu din drømmetur i 2021. Hurtigruten har gode tilbud på rejser langs Norges kyst med flybilletterne inkluderet og fleksibel afbestilling. Book senest den 31. oktober 2020, så får du flyrejsen inkluderet i prisen.

 

 

Stik af fra hverdagen og oplev noget nyt. TUI er verdens største rejseselskab og det er lige så nemt at finde skøn afslapning som eksotiske rejseeventyr, når du booker din næste ferie med TUI. Booker du 120 før afrejse, får du 5% i bonus.

Med grøn strøm fra Danmark får du garanti for, at dit strømforbrug er dækket af vedvarende energikilder. For eksempel danske vindmøller. Lige nu sparer du 40% på din rene elpris, og så får du 250 kr. i Coop-bonus oven i. Tilbuddet gælder til og med 4. januar 2021. 

 

 

 

Flügger farver har ca. 160 butikker i hele Danmark. Du får 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og
malerværktøj hos Flügger farver.

Du får også 10% bonus i Flügger farvers online webshop.

 

 

Som Coop-medlem får du 100 kr. velkomstbonus og op til 105 kr. i årlig bonus, hvis du skifter til grøn strøm med Sol&Vind. Det tager kun 2 minutter at få aftalen hos SEAS-NVE.

 

Hvis du opvarmer hjemmet med naturgas, så husk at SEAS-NVE giver dig 100 kr. i velkomstbonus og 35 kr. i årlig bonus, når du opretter en naturgasaftale hos SEAS-NVE.

Med over 100 butikker i Danmark er Synoptik en af Danmarks førende optikere. Lige nu får du gratis synsprøve og rabat på Synoptiks bedste glas - og 5% bonus oveni. 

Som medlem af Coop får du 10% bonus ved køb af alle fotoprodukter fra CEWE. Udforsk de mange skønne fotoprodukter, som kan designes lige efter din smag. Lav f.eks. din helt egen fotokalender. Du får lige nu 20% rabat og 10% bonus på alle chokoladekalendere i hele oktober med koden OKTCHOKO20.

 

 

G4S er Danmarks største sikkerhedsvirksomhed. Du får 1.500 kr. i velkomstbonus, 50% rabat på oprettelsen og 10% rabat på abonnementet, når du installerer en alarm fra G4S.

Happy Helper er danskernes foretrukne rengøringsplatform. Ved at booke en Happy Helper, slipper du for rengøringen og får samtidig tid til det, du virkelig holder af. Som Coop-medlem får du 5% bonus på alle dine rengøringer.

 

Som Coop-medlem kan du få 25% bonus på de to første leveringer af måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du en hjælpende hånd i den travle hverdag.

 

 

Som Coop-medlem kan du få 10% bonus hos Smageriet. Smageriet har et stort udvalg af mad ud af huset til årets fester og gæster. Bestil helt ned til 4 kuverter - og få leveret i hele landet. 

 

Opvarmer du din bolig med naturgas? Så husk, at du får 120 kr. i årlig bonus, når du bestiller naturgas fra OK. Det tager kun 3 minutter at skifte, OK tager sig af alt det praktiske.

Varmepumper er et godt alternativ til fyringsolie. Faktisk kan du spare op til 50% på din varmeregning, hvis du udskifter dit gamle oliefyr med en miljøvenlig varmepumpe fra OK. Du får 1.500 kr. i bonus ved køb af en varmepumpeløsning fra OK.

 

 

Fyrer du med olie, får du 75 kr. i bonus pr. 1.000 l fyringsolie, du bestiller fra OK. Når du bestiller fyringsolie hos OK, er du garanteret personlig og venlig levering af OK’s faste chauffør i dit område inden for fem dage.

 

 

DanCenter har mere end 5.500 sommerhuse i Danmark. Som medlem af Coop får du 10% i bonus på sommerhus-udlejning.

 

 

Danland har 28 feriecentre i Danmark, som er spækket med aktiviteter for hele familien.
Som Coop-medlem får du fra den 20/10 til og med den 2/11 dobbelt bonus (20% bonus), når du booker en ferie på et af Danlands feriecentre med ankomst og afrejse i perioden 1/11 - 20/12.

Danhostel har 63 vandrehjem fordelt over hele Danmark - både i storbyen og i de mindre byer. Du får 10% i bonus på overnatningerne.

 

Lalandia har feriecenter i både Billund og Rødby. Her kan du opleve alt fra badeland, skøjtehal til legeland. Du får 5% i bonus på alle ophold.

 

 

Overnatter du på hotel?
Hotels.com tilbyder millioner af hotelværelser til en skarp pris. Du får op til 8% i bonus. Gratis afbestilling på de fleste bookinger.

 

 

Kører I selv på ferie i Europa? Så får du og familien 4% i bonus på alle ophold hos Risskov Bilferie.

 

Bonus på Tivolikort, Turpas og entré i udvalgte perioder hos Tivoli. Hold øje med partnersiden og Coops nyhedsbrev for at se, hvornår næste kampagneperiode er.

Halloween i Tivoli varer fra den 9. oktober - 1. november 2020.

 

Få masser af action, fart og sjov for hele familien i LEGOLAND® Billund. Der er Halloween i LEGOLAND® fra den 4. - 24. oktober 2020. Som Coop-medlem får du 30% i bonus på entrébilletter.

 

 

Overnat i stemningsfulde telte på pæle med den smukkeste udsigt over Elefantsletten, Savannen og Abeskoven i Knuthenborg Camp. Som medlem af Coop får du 10% bonus.

 

Opgrader dit Coop-kort til et betalingskort fra Coop Bank, så får du automatisk 20% mere i bonus, når du betaler med kortet i Coops butikker. Dvs. 1,20% bonus resten af måneden, når du har handlet for mere end 500 kr.

 

Super Dæk Service har mere end 60 autoværksteder og dækcentre i hele landet. Coop-medlemmer får 10% i bonus på dæk, autoreparationer og værkstedsregninger.

 

 

Severin er placeret i Middelfart på Fyn og ligger i naturskønne omgivelser. Som Coop-medlem får du 10% bonus på overnatning med morgenbuffet.

 

 

 

Fårup Sommerland har lukket for sæson 2020. Du kan derfor ikke længere købe billetter med Coop-bonus til parken.

Knuthenborg Safaripark har lukket for sæson 2020. Det er derfor ikke muligt at købe entrébilletter til parken med Coop-bonus. 

Det er ikke længere muligt at optjene bonus hos YouSee.