BL LOGO 2000X500px Blue Text
BL LOGO 2000X500px Blue Text

Få op til 15% bonus på udvalgte storslåede shows hos Billetlugen. 

Op til 15% bonus på udvalgte shows hos Billetlugen. 

Se hvilke shows du kan købe billetter til med bonus, her.   

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Køb billetter her"

2. Vælg den billettype og det antal billetter du ønsker at købe.

3. Tjek, at din indkøbskurv er korrekt og vælg "Fortsæt til leveringsmetode"

4. Udfyld dine oplysninger

5. VIGTIGT: Under dine oplysninger, skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i feltet "COOP BONUS"

6. Vælg "Fortsæt til betaling" og gå igennem resten af købsflowet

BL COOP 1500X1500
500X500

Oplev Lars Lilholt solo i Tivolis Koncertsal

Der venter en magisk aften, når Lars Lilholt indtager Tivolis Koncertsal den 17. februar 2024. Her kan du opleve Lars Lilholt levere sange fra sit store bagkatalog i akustiske, intime og afdæmpede versioner.

Lars Lilholt har i årevis formået at samle generationer på tværs af landet. Som en erfaren sangskriver har han ikke blot talent for at bruge det danske sprog, men også en unik evne til at kommunikere gennem enkle melodier med inspiration fra folkemusik, rockmusik og den klassiske musik.

Lars Lilholt har turneret i mange år og har begejstret som både solist og i duo-sammenhæng. Denne gang har han sin trofaste pianist, Kristian Fogh, med på scenen, der vil bidrage til at skabe en musikalsk stemning i særklasse.

Coop medlemmer får 15% bonus på billetter.

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus på udvalgte varemærker, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser og rejser til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter, at du har købt billetter til The Boy band, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto. OBS: Billetter købt i november udløser først bonus i januar.

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk

Du får 10% af billetternes værdi i bonus. Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål om The Boy band-billetterne, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.