BL LOGO 2000X500px Blue Text
BL LOGO 2000X500px Blue Text

Få 10% bonus på billetter til The Boyband Tour

Oplev The Boyband Tour eller Ramasjang og få 10% i bonus 


Du har nu mulighed for at opleve Silas Holst og co. genskabe alle de ikoniske hits fra de største boybands som bliver leveret i et storslået show med sang, dans og underholdende indslag.

Du kan også komme med til Ramasjang show og opleve Motor Mille, Hr. Skæg, Onkel Reje og Kristian til et kæmpe show med gode historier, masser af grin og musik vi alle kender.  

Sådan gør du

1. Tryk på knappen "Køb her"

2. Vælg den billettype og det antal billetter du ønsker at købe.

3. Tjek, at din indkøbskurv er korrekt og vælg "Fortsæt til leveringsmetode"

4. Udfyld dine oplysninger

5. VIGTIGT: Under dine oplysninger, skal du indtaste dit Coop-medlemsnummer i feltet "COOP BONUS"

6. Vælg "Fortsæt til betaling" og gå igennem resten af købsflowet

BL COOP 1500X1500
Partnerside 1500X1500

Oplev et megashow med de største boyband-hits 

The Boyband Tour består af nogle af Danmarks dygtigste performere Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, der genskaber alle de ikoniske hits fra de største internationale boybands og leverer dem i et intenst og storslået sceneshow.


Silas Holst og co. garanterer den vildeste fest, når sang, dans og underholdende indslag smelter sammen i et mega-show med 28 af de største boybandhits. Der venter publikum en topprofessionel koncert og oplevelse udover det sædvanlige!

bonus2000_1300x1300.gif

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,9 mio. danske husstande er medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Et medlemskab koster kun 200 kr. i andelsindskud, som er et engangsbeløb. Du får naturligvis beløbet tilbage, hvis du melder dig ud.

Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Din bonus overføres helt automatisk til din medlemskonto. Du skal blot benytte dig af fordelene gennem vores partnere og optjene bonus på alt lige fra forlystelser, rejser, briller og tøj til telefoni, forsikringer og maling – og meget meget mere.

Måske går du allerede glip af noget?

Købsbetingelser

Bonus
Din bonus overføres måneden efter, at du har købt billetter til The Boy band, og betalingen er registreret (senest ved udgangen af efterfølgende måned), og kan ses på din Coop-medlemskonto. OBS: Billetter købt i november udløser først bonus i januar.

Din bonus overføres automatisk til din Coop-medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at betale med i Coops butikker eller på Coop.dk.

Bemærk

Du får 10% af billetternes værdi i bonus. Der gives ikke bonus på billetgebyrer og ordregebyrer.

Der gives kun bonus på billetter bestilt via link på denne side eller link fra en af Coops øvrige kanaler, hvor fordelen har været vist.

Spørgsmål & kontakt
Har du spørgsmål om The Boy band-billetterne, bedes du kontakte Billetlugens kundeservice på +45 70 26 32 67.

Henvendelse omkring bonus bedes rettes til Coop Medlemsservice her.

Forbehold
Partnerfordele kan kun anvendes af Coop-medlemmer.
Vi tager forbehold for tastefejl og ændrede partnerfordele. Køb foregår direkte mellem Coop-medlem og Coops samarbejdspartnere.

Behandling af personoplysninger
Du kan læse mere om, hvordan Coop behandler personoplysninger om dig som medlem, i Coops privatlivspolitik pkt. 1.4, her.